sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN YILMAZ, HATAY DEPREMÝ SONRASI VATANDAÞLARLA BÝR ARAYA GELDÝ

  •  22 Þubat 2023 Çarþamba 11:14

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, merkez üssü Hatay olan, Mersin ve çevre illerde de hissedilen depremin ardýndan geceyi tedbir amacýyla dýþarýda geçiren vatandaþlarla bir araya geldi.

Toroslar Belediyesi, sosyal medya hesaplarý üzerinden Toroslar'ýn dört bir yanýndaki sosyal tesisler ve spor kompleksleri olmak üzere muhtelif yerlerde Toroslar Kaymakamlýðý ile birlikte hazýrlanan acil toplanma alanlarýný vatandaþlara bir kez daha duyurdu.

Ýkamet ettiði yere en yakýn acil toplanma alanlarýnda buluþan vatandaþlara, Toroslar Belediyesince gece boyunca sýcak çorba ve su ikramý da yapýldý. Ýlçede hazýrladýklarý acil toplanma alanlarýnda, hemþehrilerini ve deprem bölgesinden gelerek ilçeye yerleþen depremzedeleri ziyaret eden Baþkan Yýlmaz, geçmiþ olsun dileklerini ileterek, “Tüm imkanlarýmýzla vatandaþlarýmýzýn yanýndayýz. Destek için teyakkuzdayýz” dedi.

“Depremzede kardeþlerimizin acýsýný paylaþýyoruz”

Baþkan Yýlmaz, depremden etkilenen vatandaþlarýn belediyenin '0324 322 72 00' numaralý telefonundan acil destek merkezine ulaþabileceklerini de belirterek, “Kahramanmaraþ'ýn ardýndan bu kez merkez üssü Hatay olan 6.4 ve 5.8 büyüklüðündeki iki depremin üzüntüsünü yaþadýk. Mersin ve çevre illerde hissedilen depremlerden etkilenen tüm vatandaþlarýmýza geçmiþ olsun dileklerimizi iletiyorum. Depremde hayatýný kaybeden vatandaþlarýmýza Allah'tan rahmet, yaralýlara acil þifalar diliyorum. Ýnþallah bir daha hiçbir afetle karþýlaþmayýz. Biz büyük bir devlet, çok güçlü bir milletiz. Bu zor günleri birlik ve beraberlik içerisinde atlatacaðýz inþallah” ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.