sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR BELEDÝYESÝ ACÝL DESTEK MERKEZÝ DEPREMZEDELERÝN YANINDA

  •  17 Þubat 2023 Cuma 11:00

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesinin Acil Destek Merkezi, Kahramanmaraþ merkezli 10 ili etkileyen depremlerin ardýndan kente gelen depremzedelerin ihtiyaçlarýnýn giderilmesine yönelik çalýþmalarýný aralýksýz sürdürüyor.

Yunus Emre Kültür Merkezinde depremzede vatandaþlar için oluþturulan Acil Destek Merkezinde konaklama, sýcak yemek, giyim, psikolojik destek, saðlýk, çocuk danýþma merkezi, araç koordinasyon ve özel gereksinimli birey desteði hizmeti veriliyor.

Depremin ardýndan hýzlý bir þekilde teyakkuza geçerek Acil Durum Afet ekiplerini deprem bölgesine gönderen, düzenlediði yardým kampanyasý ile temel ihtiyaçlarýn karþýlanmasý noktasýnda büyük gayret gösteren Toroslar Belediyesi, bir yandan da deprem bölgesinden Mersin'e gelen depremzedeleri sosyal tesislere ve evlere yerleþtirilmesinden ihtiyaçlarýnýn giderilmesine kadar yalnýz býrakmýyor. Mersin Valiliðinden ya da Toroslar Kaymakamlýðýndan aldýklarý belge ile Toroslar Belediyesi Acil Destek Merkezine müracaat eden depremzedeler, acil ihtiyaçlarýný karþýlama imkaný buluyor.

"Devlet millet el ele bu zorlu süreci de aþacaðýz"

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, Türkiye'yi derinden sarsan büyük afetin yaralarýný bir an önce sarmak için devlet millet el ele mücadele ettiklerini söyledi. Bu zorlu günlerin üstesinden de hep birlikte geleceklerini kaydeden Yýlmaz, “Ekiplerimiz, Yunus Emre Kültür Merkezimizde oluþturduðumuz Acil Destek Merkezinden depremzedelerimizin tüm ihtiyaçlarýna cevap veriyor. Ýlçemizde misafir ettiðimiz ve edeceðimiz depremzede vatandaþlarýmýz için hemþehrilerimizin desteði de bizim için çok kýymetli. Depremin hemen ardýndan baþlattýðýmýz yardým kampanyamýzýn yaný sýra '1 oda, 1 aile' kampanyamýza da destek vererek evlerinde deprem maðduru vatandaþlarýmýzý konuk eden tüm hemþehrilerimize teþekkür ediyorum. Bu seferberliðin yanýnda olan tüm hayýrsever vatandaþlarýmýzdan Allah razý olsun. Milletimiz, güzel kalpli insanlarýyla bu zorlu süreci de hep birlikte aþacaktýr” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.