sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KÜÇÜK KUMSAL’DAN DEPREMZEDELERE DUYGU DOLU MEKTUP

  •  13 Þubat 2023 Pazartesi 11:11

Mersinliler tarafýndan gönderilen yardým malzemelerin arasýndan çýkan bir mektup, okuyanlarýn içini ýsýttý.

Oyuncaklarýný depremzede yaþýtlarýna gönderen Kumsal isimli kýz çocuðu mektubunda, "Merhaba; benim adým Kumsal. Size hediyelerimi kendi elimle vermeyi çok isterdim. Ama bunu yapamýyorum. Bir an önce iyileþmeniz dileðiyle" dedi.

Mersin Büyükþehir Belediyesinin depremin ardýndan bölgeye yaptýðý yardýmlar çýð gibi büyüyor. Mersinlilerin de katkýlarý ile hazýrlanan yardým kolileri, deprem bölgesinde oluþturulan Koordinasyon Merkezlerindeki ekipler tarafýndan düzenli bir þekilde ihtiyaç sahiplerine ulaþtýrýlýyor. Çalýþmalar çerçevesinde bölgede acil ihtiyaç duyulan gýda, içecek, temel ihtiyaç malzemeleri gibi ürünleri çok hýzlý bir þekilde tedarik eden Mersin Büyükþehir Belediyesi, en önemli ihtiyaçlarýn baþýnda gelen çadýr gönderimini sürdürüyor. Mobil Mutfak Týrý ile evleri enkaza dönen depremzedelere günlük 3 öðün yemek ikramýnda bulunan Mersin Büyükþehir Belediyesi, gezici ekiplerle de hem depremzedelere hem de arama kurtarma çalýþmalarýna katýlanlara sýcak çorba ikramýnda bulunuyor.

Mersin Büyükþehir Belediyesi ekipleri bölgede kurulan Koordinasyon Merkezi aracýlýðý ile Mersin'den gönderilen battaniye, çocuk mamasý, çocuk bezi, ýsýtýcý gibi yardýmlarý da depremzedelere ulaþtýrmaya devam ediyor.

“Küçük Kumsal'dan duygu dolu mektup”

Mersinliler tarafýndan gönderilen yardým malzemelerin arasýndan çýkan bir mektup ise ekiplerin içini ýsýttý. Oyuncaklarýný depremzede yaþýtlarýna gönderen Kumsal isimli kýz çocuðu mektubunda þu ifadelere yer verdi: “Merhaba; benim adým Kumsal. Size hediyelerimi kendi elimle vermeyi çok isterdim. Ama bunu yapamýyorum. Bir an önce iyileþmeniz dileðiyle. Hep yanýnýzda olduðumu bilin, hepinizi çok seviyorum. Görüþmek üzere.”

Öte yandan deprem bölgesinden Mersin'e gelen depremzedeler içinde çalýþmalarýný sürdüren Büyükþehir Belediyesi, kurduðu geçici barýnaklarda aileleri aðýrlamaya devam ediyor. Misafirleri için yaþadýklarý korku ve acýlarý bir nebze olsun unutturabilme anlayýþý ile hareket eden ekiplere, uzman eðitimci ve saðlýk görevlileri de destek veriyor.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE 37 EKÝPLE EÞ ZAMANLI ASAYÝÞ UYGULAMASI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL GÝTTÝ, ÇBK MERSÝN GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.