sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR BELEDÝYESÝ ’HAYIR ÇARÞISI’ ÝLE DEPREMZEDELERÝN YANINDA

  •  11 Þubat 2023 Cumartesi 10:10

Toroslar Belediyesinin ’Hayýr Çarþýsý’, deprem bölgesinden Mersin’e gelen depremzede vatandaþlarýn kýyafet ihtiyaçlarýný karþýlýyor.

Yunus Emre Kültür Merkezinde bulunan 'Hayýr Çarþýsý'na gelen depremzede vatandaþlar, kendileri için tasnif edilen alanlardan ihtiyaç duyduklarý kýyafetleri seçiyor. Gönüllü vatandaþlarýn da desteðiyle organize edilen yardýmlar, çýð gibi büyüyor.

Toroslar Belediyesi, Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraþ merkezli ve 10 ili etkileyen 2 büyük depremin yaralarýný sarmak için baþlattýðý yardým çalýþmalarýný gece gündüz, aralýksýz sürdürüyor. Duyarlý vatandaþlarýn da destek verdiði yardým malzemelerini deprem bölgesine ulaþtýrmak için büyük çaba gösteren belediye ekipleri, Mersin'e gelen depremzedelerin ihtiyaçlarý için de kollarý sývadý. Yunus Emre Kültür Merkezindeki 'Hayýr Çarþýsý', depremden etkilenen vatandaþlarýn kýyafet ihtiyaçlarýný karþýlýyor. Hayýrseverler tarafýndan gönderilen kýyafet ve ayakkabýlar, 'Hayýr Çarþýsý' ile Mersin'de kalan depremzedelere ulaþtýrýlýyor.

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, eþi Meltem Yýlmaz ile birlikte merkezdeki çalýþmalarý takip ederek, yardýmda bulunan gönüllülere ve özveriyle çalýþan personeline teþekkür etti.

Depremzede vatandaþlar için bütün imkanlarýyla seferber olduklarýný belirten Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, “Toroslarýmýzda çok büyük bir dayanýþma var. Yardýmlarýný ve desteklerini esirgemeyen tüm hemþehrilerimize gönülden teþekkür ediyorum. Yunus Emre Kültür Merkezimizden yardým týrlarýmýzý ve araçlarýmýzý deprem bölgesine gönderiyoruz. Belediyemizin bünyesindeki Hayýr Çarþýmýz da kentimize gelen depremzede vatandaþlarýmýzýn hizmetinde. Herkes büyük bir fedakarlýk gösteriyor. Vatandaþlarýmýzýn getirdiði yardým malzemelerini gönüllülerimiz ile organize ediyoruz. Tüm bu dayanýþma, birlik ve beraberliðimizin en güzel göstergesidir” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.