sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR BELEDÝYESÝNDEN DEPREMZEDELER ÝÇÝN “1 ODA, 1 AÝLE” KAMPANYASI

  •  10 Þubat 2023 Cuma 12:35

Toroslar Belediyesi, depremden etkilenen vatandaþlar için “1 Oda, 1 Aile” kampanyasý baþlattý.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, belediye, sosyal medya hesaplarýndan paylaþarak duyurduðu “1 Oda, 1 Aile” kampanyasý için “Kardeþlerine yardým etmek isteyen güzel kalpli insanlar! Evinizdeki bir odanýzýn misafirleri sizleri bekliyor” mesajý ile Mersinlilerden destek istedi.

Evlerinde, depremzedeleri misafir etmek isteyen vatandaþlarýn, adý-soyadý, iletiþim bilgileri ve misafir kapasitesini 0531 711 96 13 numaralý telefonla iletiþime geçerek bildirebilecekleri kaydedildi.

“Bu dayanýþma, Türk misafirperverliðinin en güzel örneði”

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, afet bölgesindeki yetkililerle sürekli temas halinde olduklarýný belirterek, “Kahramanmaraþ merkezli gerçekleþen ve 10 ilimizi derinden etkileyen depremlerin ardýndan arama kurtarma çalýþmalarý devam ediyor. Bu süreçte bir yandan yaralanan ve bir yandan da konaklama sorunu yaþayan vatandaþlarýmýz var. Bu kardeþlerimiz yalnýz deðiller. Devletimiz, tüm kurumlarýyla depremzedelerin barýnmasý ve ihtiyaçlarýnýn karþýlanmasý için tüm imkanlarýný seferber etmiþ durumda. Bu noktada afet bölgelerinden ilimize gelen ve zor durumda bulunan vatandaþlarýmýz için biz de Toroslar Belediyesi olarak bir kampanya baþlattýk. Belediyemizin koordinasyonunda evlerinde, depremden etkilenen vatandaþlarý misafir etmek isteyenler, bizimle iletiþime geçebilirler. Bu dayanýþma, Türk misafirperverliðinin en güzel örneðidir. Ýnþallah bu büyük afeti devletimizin ve milletimizin el birliðiyle atlatacaðýz” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE 37 EKÝPLE EÞ ZAMANLI ASAYÝÞ UYGULAMASI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL GÝTTÝ, ÇBK MERSÝN GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.