sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR BELEDÝYESÝ EKÝPLERÝ, KIRIKHAN’DA KÜÇÜK ÇOCUÐU ENKAZDAN KURTARDI

  •  10 Þubat 2023 Cuma 10:40

Depremin ardýndan arama kurtarma çalýþmalarýna destek vermek için afet bölgesine giden Toroslar Belediyesinin ekipleri, enkaz altýnda kalan vatandaþlara ulaþabilmek için büyük gayret gösteriyor.

Ekipler, Hatay'ýn Kýrýkhan ilçesinde küçük bir erkek çocuðu enkazdan sað olarak çýkardý. Saatler süren çalýþma sonucu titizlikle enkaz altýndan kurtarýlan Yasin isimli çocuk, sað salim ailesine teslim edildi.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Toroslar Belediyesinin Acil Durum Afet ve Zabýta Müdürlüðü ekipleri, iþ makineleri ve ekipmanlarýyla Hatay deprem bölgesinde arama kurtarma çalýþmalarýna destek vermeye devam ediyor. Depremin ardýndan en kýsa süre içerisinde afet bölgesine ulaþan 33 kiþilik ekip, AFAD ile birlikte depremzedelere yardým ediyor.

“Gün birlik olma zamaný”

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, “Tüm dualarýmýzla enkaz bölgelerinden gelecek umutlu haberleri bekliyoruz. Tüm Türkiye, afet bölgesine koþarak tek yürek oldu. Devletimizin tüm kurumlarýyla depremzede vatandaþlarýmýza yardým elini uzatýyoruz. Afet bölgesine gönderdiðimiz ekiplerimiz, enkaz altýndaki vatandaþlarýmýzý çýkarmak için büyük çaba gösterirken, bir taraftan da depremzede vatandaþlarýmýzýn temel ihtiyaçlarýný karþýlamak adýna hemþehrilerimizle her zaman olduðu gibi birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Bu noktada yardým kampanyamýza destek veren Mersinli hemþehrilerime yeniden teþekkür ediyorum. Bu süreci dayanýþma içerisinde atlatacaðýz inþallah. Yaralarý hep birlikte sarmak için çalýþmaya devam edeceðiz. Ülkemizin, milletimizin baþý sað olsun” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE 37 EKÝPLE EÞ ZAMANLI ASAYÝÞ UYGULAMASI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL GÝTTÝ, ÇBK MERSÝN GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.