sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MTOSB AFET BÖLGESÝNE 4 TIR YARDIM ULAÞTIRDI

  •  9 Þubat 2023 Perþembe 15:43

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) yönetimi ve sanayiciler, deprem bölgelerine 4 týr ihtiyaç malzemesi gönderdi.

Kahramanmaraþ, Hatay, Adana, Osmaniye, Adýyaman, Kilis, Malatya, Gaziantep, Þanlýurfa, Diyarbakýr baþta olmak üzere 10 ilde meydana gelen ve 10 binlerce vatandaþýn hayatýný kaybetmesine neden olan depremler sonrasýnda Türkiye'de büyük bir seferberlik baþladý. Bu seferberliðe MTOSB de destek verdi. MTOSB Bölge Müdürlüðü koordinasyonunda MTOSB sanayicileri el ele vererek temel gýda ürünleri baþta olmak üzere depremzedelerin ihtiyaçlarý doðrultusunda 4 týr dolusu ürünleri Kahramanmaraþ, Hatay ve Adýyaman illerine ulaþtýrdý.

"Yaralarýmýzý birlikte saracaðýz"

MTOSB Baþkaný Sabri Tekli, yaptýðý açýklamada, "10 ilimizde yaþanan afet nedeni ile oldukça üzgünüz. Türkiye adeta tek yumruk olmuþ durumda. Bizler de MTSOB olarak tüm imkanlarýmýzla depremzede kardeþlerimizin yaralarýný sarmak için seferber olmuþ durumdayýz. Bu zorlu sürecin de üstesinden geleceðimize inanýyorum. Devletimiz ve milletimizle el ele vererek yaralarýmýzý birlikte saracaðýz. Metanetli olup birbirimize sarýlmaktan baþka çaremiz yok. MTOSB olarak gerek yardým kolileri gerekse geçici barýnma alanlarý olarak üzerimize düþeni yapmaya çalýþýyoruz. Depremlerde hayatýný kaybeden vatandaþlarýmýza Allah'tan rahmet, yaralýlarýmýza acil þifalar diliyoruz. Milletimizin baþý sað olsun" dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.