sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR BELEDÝYESÝNDEN DEPREM BÖLGESÝNE EKÝP VE ÝÞ MAKÝNESÝ DESTEÐÝ

  •  8 Þubat 2023 Çarþamba 10:48

Toroslar Belediyesi, deprem bölgesine ekip ve iþ makinesi desteðinde bulundu.

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, 15 kiþilik Acil Durum Afet Ekibini ve iþ makinelerini, depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'ýn Kýrýkhan ilçesine gönderdi.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, merkez üssü Kahramanmaraþ'ýn Pazarcýk ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüðündeki iki depremin ardýndan Toroslar Belediyesinin Acil Durum Afet Ekibi de deprem bölgesinde AFAD'ýn arama kurtarma çalýþmalarýna dahil oldu. Baþkan Yýlmaz, Fen Ýþleri þantiyesinde personelini, “Yolunuz açýk olsun. Rabbim, hepimize güç kuvvet versin” diyerek dualarla uðurladý. Toroslar Kaymakamý Ýbrahim Çenet, meclis üyeleri, baþkan yardýmcýlarý ve birim müdürlerinin de katýldýðý uðurlamanýn ardýndan 3 iþ makinesi, 3 kamyon ve 2 yardýmcý ekip ile birlikte 15 kiþilik ekip, deprem bölgesine ulaþtý.

“Yaralarýmýzý hep birlikte saracaðýz”

Depremzedeler için baþlattýklarý yardým kampanyasýnýn ardýndan arama-kurtarma ve yardým çalýþmalarýna destek olmak amacýyla deprem bölgesine ekiplerini gönderdiklerini belirten Toroslar Belediye Baþkaný Yýlmaz, “Acil Durum Afet Ekiplerimiz, iþ makineleri ve araç gereçleriyle deprem bölgesinde arama kurtarma çalýþmalarýna dahil oldu. Depremin açtýðý yarayý hep birlikte saracaðýz. Ülkemize, milletimize geçmiþ olsun. Toroslar Belediyesi olarak Hatay'a yardým noktasýnda ekibimizi gönderdik. Göçük altýnda kalan vatandaþlarýmýzýn bir an önce sevdiklerine ulaþmasý en büyük temennimiz. Deprem bölgesine yardým eli uzatmak için ilgili müdürlüklerimiz de çalýþmalarýný aralýksýz sürdürüyor. Depremde hayatýný kaybeden vatandaþlarýmýza Allah'tan rahmet, yaralýlarýmýza acil þifalar diliyorum” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.