sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KADER’ÝN YÜZÜ 16 SAAT SONRA GÜLDÜ

  •  7 Þubat 2023 Salý 10:41

Merkez üstü Kahramanmaraþ Pazarcýk olan ve 10 ili vuran 7. 7 büyüklüðündeki deprem, özelikle Hatay merkezde büyük yýkýma neden oldu. Tüm kentte birçok bina yýkýlýrken, enkaz altýnda onlarca insan kaldý. Ekiplerin çalýþmalarý devam ederken, merkezde bir enkazda mahsur kalan üniversite öðrencisi Kader isimli genç, ailesinin çabasýyla bulunduðu yerden 16 saat sonra sað olarak çýkartýldý.

Merkezi Kahramanmaraþ'ýn Pazarcýk ilçesi olan 7,7 büyüklüðündeki deprem çevresindeki 10 ili etkiledi. Birçok ilde deprem hissedilirken, birçoðunda da yýkýma neden oldu. Depremden etkilenen iller arasýnda yerini alan Hatay'da çok sayýda bina yerle bir oldu. Özellikle þehir merkezinde neredeyse tüm binalar yýkýlýrken, onlarca insan enkaz altýnda kaldý.

Kader'in yüzü 16 saat sonra güldü

Kentin birçok noktasýnda arama çalýþmalarý devam ederken, kent merkezinde sevindirici bir haber geldi. Üniversite öðrencisi Kader isimli genci bulunduðu enkazdan arama yapan ailesi, çocuklarýna sað salim ulaþtý. Çocuklarýna kavuþtuklarý için mutlu olan aile, gözyaþlarýna boðuldu.

Öte yandan kent merkezinde elektrik alt yapýsý ve iletiþim tamamen yýkýlýrken, vatandaþlarýn yaktýklarý ateþlerle ýsýndýklarý görüldü.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.