sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TARSUS BELEDÝYESÝNDEN DEPREMZEDELER ÝÇÝN YARDIM KAMPANYASI

  •  7 Þubat 2023 Salý 10:21

Tarsus Belediyesi tarafýndan Kahramanmaraþ ile Gaziantep’te meydana gelen ve birçok ilde hissedilen depremlerin ardýndan depremzedelere gönderilmek üzere yardým kampanyasý baþlatýldý.Tarsus Belediye Baþkaný Haluk Bozdoðan, vatandaþlarý yardým kampanyasýna destek olmaya davet etti.

Tarsus Belediye Baþkaný Haluk Bozdoðan, vatandaþlarý yardým kampanyasýna destek olmaya davet etti. Gönderilecek yardým malzemeleri arasýnda battaniye, ýsýtýcý, nevresim takýmý, kýþlýk kýyafet ve bot, temel ihtiyaç ürünleri, hijyen seti, uyku tulumu, gýda kolisi, çadýr, bebek bezi ve mamasý olduðu bildirildi. Tarsus Belediyesi, ayrýca ihtiyaç halinde tüm ekipleri ile hazýrda bulunduðunu duyurdu.

"Gün birlik ve beraberlik günüdür"

Bu günlerin dayanýþma ve birlik günü olduðunu söyleyen Bozdoðan, “Kahramanmaraþ ve Gaziantep'te meydana gelen, Tarsus dahil birçok ilimizde de hissedilen deprem nedeniyle tüm vatandaþlarýmýza bir kez daha geçmiþ olsun dileklerimi iletiyorum. Tarsus Belediyesi olarak deprem anýndan itibaren vatandaþlarýmýza yönelik her türlü destek için teyakkuz halindeyiz. Bu felaketi hep birlikte atlatacaðýz. Yardým kampanyasý baþlattýk. Hep birlikte yaralarý saralým, birlik olalým. Birlik ve beraberliðe en çok ihtiyaç duyduðumuz bugünde, Tarsuslu hemþehrilerimin kampanyamýza vereceði desteði önemli buluyorum. Bir kez daha depremde hayatýný kaybeden vatandaþlarýmýza Allah'tan rahmet, yaralýlara acil þifalar diliyorum” dedi.

Ayrýca belediyeden yapýlan duyuruda, yardým malzemelerinin Tarsus Belediyesi Tesisleri, ÝÞGEM-1 ve Bilim Eðitim Sanat ve Kültür Akademisi toplanacaðý belirtildi. Vatandaþlarýn 0324 616 34 95-98 ve 0324 616 35 03-08 numaralý hatlarý arayarak da bilgi alabilecekleri ifade edildi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.