sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN YILMAZ: “DESTEK ÝÇÝN TEYAKKUZDAYIZ”

  •  6 Þubat 2023 Pazartesi 14:26

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, 10 ili vuran, yüzlerce vatandaþýn yaþamýný yitirdiði depremde, vatandaþlara destek için teyakkuzda olduklarýný bildirdi.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Baþkaný Yýlmaz, yaptýðý açýklamada, Kahramanmaraþ'ta meydana gelen ve Mersin'in de aralarýnda olduðu birçok ilde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaþlara geçmiþ olsun dileklerini iletti.

Toroslar Belediyesi olarak ilgili tüm birimlerin teyakkuz halinde olduðunu ve deprem afet bölgelerine gerekli desteði yapacaklarýný belirten Baþkan Yýlmaz, yaþanan felakette hayatýný kaybeden vatandaþlara Allah'tan rahmet, ailelerine sabýr diledi. Yýlmaz, “Deprem nedeniyle Toroslar Belediyesi ana hizmet binasý otoparkýmýz, Halkkent Mahallesi Yunus Emre Kültür Merkezimiz, H.Okan Merzeci Mahallesi Amfi Tiyatromuzun otoparký, Mehmetçik Parkýmýz ve Raziye Oskay Spor Kompleksimiz, Portakal Mahallesi Fikri Dilsiz Parkýmýz, Çavuþlu Mahalle Muhtarlýðý yaný, Zeki Ayan Mahallesi pazar yeri ile muhtelif yeþil alanlar vatandaþlarýmýzýn kullanýmýna açýk olacaktýr. Ekiplerimiz, destek için teyakkuzda. Devletimizin tüm kurumlarýyla birlikte depremden etkilenen vatandaþlarýmýzýn yanýnda olacaðýz. Dayanýþma içinde bu süreci de atlatacaðýz inþallah. Hayatýný kaybeden vatandaþlarýmýza Allah'tan rahmet, yaralýlarýmýza acil þifalar diliyorum. Milletimizin baþý sað olsun” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.