sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR ZABITASINDAN HASSAS TERAZÝ DENETÝMÝ

  •  31 Ocak 2023 Salý 10:58

Toroslar Belediyesi Zabýta Müdürlüðü ekipleri, ilçede kurulan semt pazarlarýnda fiyat etiketi ve hassas terazi denetimi yaptý.

Vatandaþlarýn alýþveriþlerinde maðdur olmamasý, kaliteli ve güvenli hizmet alabilmesi amacýyla denetimlerini aralýksýz sürdüren ekipler, fýrýn ve pastanelerin ardýndan semt pazarlarýný denetledi. Semt pazarlarýnda 'tartý kontrol noktalarý' kuran ekipler, vatandaþlarýn aldýðý meyve ve sebzeleri hassas terazide tartarak, gramaj deðerlerini inceledi. Terazilerin tezgah önlerinde olmasý, etiketlere ürünlerin kilo fiyatlarýnýn yazýlmasý konusunda da pazar esnafýný uyaran ekiplerin bu uygulamasý, pazar alýþveriþine gelen vatandaþlardan tam not aldý.

Vatandaþlar, alýþveriþ yaptýklarý ürünlerin gerçek kilolarýný Toroslar zabýtasýnýn pazarlarda kurduðu tartý kontrol noktasýnda ekiplere kontrol ettirdi.

“Denetimlerimiz aralýksýz devam ediyor”

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, tüketici haklarýný korumak ve vatandaþlarýn maddi açýdan zarara uðramamalarý amacýyla tüm semt pazarlarýnda denetimlerin aralýksýz devam edeceðini söyledi. Yýlmaz; “Vatandaþlarýmýzýn gönül rahatlýðýyla alýþveriþ yapmalarýný saðlamak amacýyla ilçemiz genelinde denetimlere aralýksýz devam ediyoruz. Ekiplerimiz, vatandaþlarýmýzýn maðdur olmamalarý için semt pazarlarýnda etiket ve tartý kontrolü yaptý. Herhangi bir olumsuzlukla karþýlaþan vatandaþlarýmýz, istek ve taleplerini belediyemizin '0324 322 72 00' numaralý telefonunu arayarak iletebilirler” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.