sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE DOLANDIRICILIK OPERASYONU: 2 TUTUKLU

  •  31 Ocak 2023 Salý 10:45

Sakarya’da araç almak isteyen bir þahýs ile aracýný satmak isteyen bir þahýs 495 bin 500 lira deðerinde dolandýrýlmaktan son anda kurtuldu. Polis ekiplerinin titiz çalýþmasý sonucu Mersin’in Tarsus ilçesinde yakalanan 2 þüpheli çýkarýldýklarý mahkemece tutuklandý.

Ýddiaya göre, þüpheliler, Sakarya'da araç almak isteyen R.T.K. ile araç sahibi G.K'yi ayrý ayrý arayýp dolandýrýcýlýk için harekete geçti. Aracý alacaðýný düþünen R.T.K'de 495 bin 500 TL parayý þüpheli A.Z adýna transfer etti. Dolandýrýldýðýný anlayan maðdurun durumu polise bildirmesi üzerine þüpheliler hakkýnda soruþturma baþlatýldý. Mersin Tarsus Þehit Kerim Mahallesinde bulunan banka þubesinden 495 bin TL parayý çekmek için gelen þüpheli A.Z. , polis ekipleri tarafýndan banka içerisinde yakalandý.

Þüpheli A.Z'nin parayý çektikten sonra diðer þüpheli S.D'ye vereceðini öðrenen ekipler çalýþmasýna devam etti. A.Z'yi gözlem altýna alan polis S.D'nin de gelmesini bekledi. Ekipler, S.D'nin de gelmesiyle birlikte 2 þüpheliyi gözaltýna aldý. Öte yandan, banka tarafýndan 495 bin 500,00 TL paraya bloke uygulandýðý öðrenildi.

Emniyette ifadesi alýnan þüpheliler A.Z. ve S.D. sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Ayrýca, þüphelilerden A.Z'nin kasten yaralama, S.D'nin ise 4 farklý ilde nitelikli dolandýrýcýlýk suçlarýndan kaydý olduðu belirlendi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE DEAÞ OPERASYONU: 3 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
TOROSLAR BELEDÝYESÝ BOCCE TAKIMI TÜRKÝYE ÞAMPÝYONU OLDU

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.