sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÖNCE KASASINI SOYDU, SONRA ÇALDIÐI PARAYLA ALIÞVERÝÞ YAPTI

  •  30 Ocak 2023 Pazartesi 10:58

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir hýrsýz önce marketin kasasýndan bin lira çalýp daha sonra da ayný markette alýþveriþ yaptý.

Edinilen bilgiye göre, olay, ilçeye baðlý Özel Bahþiþ Mahallesi'nde meydana geldi. Ýddiaya göre, Mustafa Yýldýz'a ait Yýldýz Markette iþyeri sahibinin depoda olduðu sýrada A.H. adlý bir kiþi etrafa bakarak markette girdi.

Direk kasaya yönelen A.H. adlý kiþi kasada bulunan bin lirayý alýp cebine koydu. Dýþarý çýktýðýnda da market sahibi Mustafa Yýldýz'ý gören þüpheli dýþarýdan duran ekmek teknesinde 2 ekmek aldý. Þüpheli A.H. market sahibi Mustafa Yýldýz'a çaldýðý paradan 200 TL verdi. Kasayý açan Yýldýz paranýn eksik olduðunu hissetmesine raðmen para üstü 190 lirayý verdi. hemen çocuklarýný çaðýran Yýldýz, kameraya baktýklarýnda þok oldular.

Hýrsýzlýk þüphelisinin kasadan para çaldýktan bir süre sonra çaldýðý parayla alýþveriþ yaptýðýný tespit eden Yýldýz, çocuklarýyla birlikte þüpheliyi yakalayýp jandarmaya teslim etti. Jandarma ekipleri zanlýyý gözaltýna aldý.

Yýldýz, “Depodan malzeme alamaya gidince gelmiþ kasadan parayý almýþ. sonra benden alýþ veriþ yaptý. Kasada çaldýðý parayla ekmek alýp 200 lira verdi. Ben de paranýn üstü olarak 190 TL verdim” dedi.

Market sahibinin oðlu Mehmet Yýldýz ise “Yan taraftan malzeme aldýðýmýz sýrada bu vatandaþ kasadan olan parayý götürdü. Hýrsýzlýk tespit ettik, jandarmayla birlikte hareket ederek, zanlýyý yakaladýk. Bizden aldýðý parayla bizden alýþveriþ yapýp gitti” þeklinde konuþtu.

Hýrsýzlýk aný ise saniye saniye iþyerinin güvenlik kamerasýna yansýdý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE ÞÝDDETLÝ RÜZGAR ETKÝLÝ OLUYOR
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
YENÝ MERSÝN ÝDMAN YURDU ANKARA’DA 5-2 KAYBETTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.