sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MAHALLELERÝ ÝNTERNETSÝZ BIRAKAN ÞÜPHELÝLER YAKALANDI,3’Ü TUTUKLANDI

  •  24 Ocak 2023 Salý 11:18

Mersin’de 4 mahalleden deðeri 100 bin lirayý bulan 500 metre uzunluðundaki internet ve telefon kablolarýný çalan 4 þüpheli polis tarafýndan yakalandý, 3’ü tutuklandý.

Edinilen bilgilere göre, Tarsus ilçesinde Yeþil, Bahçe, Girne ve Barbaros Mahallelerinde internet ve telefon hatlarýnýn kesildiðini fark eden mahalle sakinlerinin arýza kayýtlarý üzerine, kontrole giden firma yetkililerinden yer altýnda ve direklerde bulunan toplamda 500 metre ve 100 bin lira deðerindeki kablolarýn çalýndýðý ihbarýný aldý. Bunun üzerine Ýl Emniyet Müdürlüðü koordinesinde Tarsus Ýlçe Emniyet Müdürlüðü Asayiþ Büro Amirliði ekipleri, geniþ çaplý çalýþma baþlattý. Ekipleri bölgede 30'a yakýn 120 saatlik kamera görüntüsünü inceledi. Ýncelemede þüphelilerin olaylarý, kiralýk araç ve motosiklet ile gece saatlerinde gerçekleþtirdiklerini tespit etti. Harekete geçen ekipler, kiralýk araç GPS verileri ile araza kaydý bulunan sokaklar eþleþtirilerek sokaklar üzerinde Rögar kapaklarý altýnda ve direklerde bulunan kablolarý çaldýklarý belirlenen Y.A. A.Ý, M.Þ.E., ve M.Ç. isimli 4 þüpheli þahsý yakalayarak gözaltýna aldý.

Þüphelilerden M.Þ.E. sevk edildiði mahkemece adli kontrol ile serbest kalýrken, Y.A. , A.Ý ve M.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.