sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE ARANAN 174 ÞAHIS YAKALANDI

  •  20 Ocak 2023 Cuma 17:03

Mersin’in Silifke ilçesinde aranan þahýslara yönelik yapýlan çalýþmada 174 kiþi yakalandý. Ayrýca hýrsýzlýk suçundan 5, uyuþturucu madde ticaretinden yakalanan 6 þüphelinin de tutuklandýðý bildirildi.

Alýnan bilgiye göre, Ýl Emniyet Müdürlüðü koordinesinde Silifke ilçe Emniyet Müdürlüðü ekipleri, çeþitli suçlardan aranan þahýslara yönelik çalýþma yaptý. Yapýlan çalýþmalarda hakkýnda kesinleþmiþ hapis cezasý olanlarýnda aralarýnda bulunduðu 174 þüpheli gözaltýna alýnarak gerekli iþlemleri yapýldý.

Ekiplerin ilçede meydana gelen hýrsýzlýk olaylarý ile ilgili olarak da çalýþma yaptýðý ve 36 olayý aydýnlatarak, 25 þüpheliyi gözaltýna aldýðý bildirildi. Emniyetteki iþlemlerinin ardýndan adliyeye sevk edilen þüphelilerden 5'inin, çýkarýldýklarý mahkemece tutuklandýðý öðrenildi.

Uyuþturucuyla mücadele çalýþmalarýnda da 20 þahsa adli iþlem yapan ekipler, 6 þahsýn tutuklanmasýný da saðladý. Þahýslarýn üst aramalarýnda 305 adet ekstazi hap, 16 gram metamfetamin, 330 gram esrar, 26 adet sentetik ecza ve 2 hassas tartý ele geçirildiði kaydedildi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.