sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN YILMAZ: "BASIN MENSUPLARIMIZA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEÐÝZ"

  •  20 Ocak 2023 Cuma 10:13

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, basýnýn milletimizin müþterek sesi, gözü ve kulaðý olduðunu belirterek, "Toroslar Belediyesi olarak her zaman olduðu gibi meslek ilkeleri ve deðerlerini ön planda tutarak kamuoyunu doðru bilgilendiren, görevlerini büyük bir emek ve hassasiyetle yerine getiren basýn mensuplarýmýza destek olmaya devam edeceðiz" dedi.

Bir dizi programlara katýlmak üzere Mersin'e gelen Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Baþkaný Yýlmaz Karaca, Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz'ý ziyaret etti. TGF Genel Baþkan Yardýmcýsý Levent Altun, TGF Basýn Vakfý Genel Baþkan Yardýmcýsý Oðuzhan Bayrak, TGF Genel Baþkan Yardýmcýsý ve Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Baþkaný Rüstem Kaya Tepe, TGF Yüksek Ýstiþare Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Turgay Demirtaþ ile Mersin Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyelerinin de hazýr bulunduðu ziyarette, Baþkan Yýlmaz'a basýn mensuplarýna sunduðu desteklerinden dolayý teþekkür plaketi takdim edildi.

"Basýn milletimizin gözü, kulaðýdýr"

Plaketini TGF Genel Baþkaný Yýlmaz Karaca'dan alan Yýlmaz, tüm gazetecilere çalýþmalarýnda baþarýlar ve kolaylýklar diyerek her zaman yanlarýnda ve destekçileri olmayý sürdüreceklerini söyledi. Yýlmaz, "Basýn, milletimizin müþterek sesi, gözü, kulaðýdýr. Gazetecilik, fedakârlýk, sorumluluk isteyen ve zor þartlar altýnda yapýlan önemli bir meslektir. Toroslar Belediyesi olarak her zaman olduðu gibi meslek ilkeleri ve deðerlerini ön planda tutarak kamuoyunu doðru bilgilendiren, görevlerini büyük bir emek ve hassasiyetle yerine getiren basýn mensuplarýmýza destek olmaya devam edeceðiz. TGF Genel Baþkaný Yýlmaz Karaca ve kýymetli genel baþkan yardýmcýlarý ile MGC Baþkaný Rüstem Kaya Tepe ve deðerleri yönetimine nazik ziyaretleri için teþekkür ederim" ifadelerini kullandý.

Ziyaret sýrasýnda Toroslar'da hayata geçirdikleri projeler ile ilgili bilgiler de veren Baþkan Yýlmaz, TGF Genel Baþkaný Yýlmaz Karaca'ya Türk dili, kültürü ve tarihinin en deðerli anýtlarýndan olan Orhun Yazýtlarýnýn minyatür örneði ile Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eðitim Kurslarý (TORTEK) bünyesinde kaðýt rölyeften hazýrlanan Atatürk portresi hediye etti.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.