sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÜLKÜ OCAKLARINDAN ÞEHÝT EÞÝNE DUYGULANDIRAN HEDÝYE

  •  26 Aralýk 2022 Pazartesi 11:22

Mersin’de Toroslar Ülkü Ocaklarý tarafýndan, polisevi saldýrýsýnda þehit olan polis memuru Sedat Gezer’in eþine þehidin fotoðrafýnýn bulunduðu tablo hediye edildi.

Mersin'in merkez Mezitli ilçesinde, 27 Eylül tarihinde Tece Polisevine düzenlenen hain terör saldýrýsýnda þehit olan polis memuru Sedat Gezer için Akbelen Þehir Mezarlýðýndaki þehitlikte düzenlenen mevlit merasimine katýlan Toroslar Ülkü Ocaklarý Baþkaný Yunus Emre Tugay, þehidin eþi Medine Gezer'e þehidin fotoðrafýnýn olduðu tablo hediye etti. Þehitlikte düzenlenen mevlit programýnda duygu dolu anlar yaþanýrken, Medine Gezer, Toroslar Ülkü Ocaklarý Baþkaný Tugay ve gençlere teþekkür etti.

Þehir Mezarlýðýndaki mevlit programýnda konuþan Tugay, "Bugün burada Tece Polisevine düzenlenen hain saldýrýda, ‘kahramanlýk; saldýrýp bir daha dönmemektir' sözünün canlý örneði olan, kahramanca mücadele ederek teröre ve teröriste geçit vermeyen þehidimiz Sedat Gezer baþta olmak üzere tüm þehitlerimizi andýk. Kahramanýmýz nezdinde burada bulunan tüm þehitlerimizi saygý ile yad ediyoruz. Geride kalan ailesini emanetimiz kabul ediyor, terörü ve terörü destekleyen herkesi lanetliyor, kin ve nefretle kýnýyorum. Dünyanýn en büyük gençlik hareketi ve bünyesinde barýndýrdýðý her ferdi bugün mesleklerinde baþarýlý olmaya özen gösterirken, yarýn hudutta göz kýrpmadan can verebilecek erdemde olan Ülkü Ocaklarý, dün olduðu gibi bugünde ülkemizi bölmek isteyen hainlerin, vatanýmýza göz diken bölücülerin canýmýz pahasýna karþýsýnda olacaktýr ve bilinsin ki nefeslerimiz bu hainlerin ensesindedir. Ay yýldýzlý al bayraðýmýz altýnda yaþamaktan gurur duyan ve günü geldiðinde de bayraðýmýz uðruna canýný ortaya koymaktan çekinmeyen herkes bizim öz be öz kardeþimizdir" dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE YILDIRIM DÜÞEN MÜSTAKÝL EVDE YANGIN ÇIKTI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
ÝDMAN YURDU’NDA ADEM ÇAÐLAYAN DÖNEMÝ BAÞLADI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.