sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE AMATÖR SPOR KULÜPLERÝNE 4 MÝLYON 354 BÝN LÝRA NAKDÝ DESTEK

  •  1 Aralýk 2022 Perþembe 13:26

Mersin Büyükþehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baþkanlýðý koordinesinde, 2021-2022 sezonunda faal olan spor kulüplerine ‘Amatör spora desteksin Mersin’ mottosuyla 224 spor kulübüne 4 milyon 354 bin lira nakdi destek saðlandýðý bildirildi.

Mersin'de faal olarak spor hayatýna devam eden kulüp ve sporculara, nakdi yardýmla destek olan Büyükþehir Belediyesi, her yýl destek saðladýðý kulüp sayýsýný artýrarak, daha çok sporcuya ulaþýyor. Spor kulüplerine, geçtiðimiz yýla göre yüzde 181'lik artýþla, bu yýl 4 milyon 354 bin TL destekte bulunan Büyükþehir Belediyesi, 224 amatör kulübe katký saðladý.

“Desteðimizin, amatör spora baþarýlý bir þekilde yansýmasýný diliyoruz”

Büyükþehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya verdikleri desteklerden bahseden Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baþkaný Emrullah Taþkýn, “Mersin Büyükþehir Belediyesi olarak amatör spora ve sporculara her türlü desteði veriyoruz, vermeye de devam edeceðiz. Mersin'den yetiþen sporculara ve Mersin spor kulüplerine nakdi destek veriyoruz. Milli olmuþ sporculara, mayýs ayýnda 1 milyon 148 bin 200 TL nakdi bir katký yapmýþtýk. Þimdi de amatör spor kulüplerimize, 4 milyon 354 bin TL nakdi destek saðladýk. Bu da kulüplerimizin hesabýna yattý. Yani toplamda 5 milyon 502 bin 200 TL desteðimiz oldu. Dileðimiz; bu ödenek onlara bir katký olur, bir can suyu olur. Yapýlan bu katkýnýn, amatör spora baþarýlý bir þekilde yansýmasýný diliyoruz” dedi.

“Bizden aldýklarý destekle çalýþmalarýný yoðunlaþtýrýyorlar”

Kulüplerden olumlu dönüþler aldýklarýný da ifade eden Taþkýn, “Hepsi Mersin Büyükþehir Belediyesinden çok memnun. Kulüpler, bizden aldýklarý bu destekle birtakým yatýrýmlara giriyorlar. Çalýþmalarýný daha da yoðunlaþtýrýyorlar. Bu da Mersin ve Mersin sporu adýna güzel oluyor” diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE TRAKTÖR ÞARAMPOLE DEVRÝLDÝ: 1 ÖLÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ ERKEK BASKET TAKIMI YARI FÝNAL’DE

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.