sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

DENÝZE GÝREN ÝKÝ ARKADAÞTAN BÝRÝ BOÐULDU, DÝÐERÝ YOÐUN BAKIMA ALINDI

  •  16 Aðustos 2022 Salý 10:00

Mersin’de denize giren iki arkadaþtan biri boðularak hayatýný kaybederken, suyun yüzeyinde baygýn bulunan diðer þahýs ise hastaneye kaldýrýlarak tedavi altýna alýndý. Boðulan þahsýn cesedi kayalýklara sýkýþmýþ halde bulundu.

Olay, Erdemli ilçesine baðlý Kocahasanlý Halk Plajý'nda meydana geldi. Sahilde vatandaþlar su yüzeyinde hareketsiz þekilde ters duran birini fark edip saðlýk ekiplerine haber verdi. Bu sýrada bölgedeki vatandaþlar þahsý karaya çýkardý. Yaþam fonksiyonlarý olmayan þahýs ambulansla kaldýrýldýðý Erdemli Devlet Hastanesinde tekrar yaþama döndürüldü. Yoðun bakýma alýnan ve durumu kritik olan þahsýn hayati tehlikesinin devam ettiði öðrenilirken, ayný yerden ikinci bir ihbar geldi. Vatandaþlar bir kiþinin kayalýklarla cansýz bir þekilde durduðunu bildirdi. Bunun üzerine olay yerine saðlýk, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler yaptýðý kontrolde þahsýn yaþamýný yitirdiðini belirledi. Kayalýklardan itfaiye ekipleri tarafýndan çýkarýlan ceset, cenaze aracý ile Erdemli Devlet Hastanesine kaldýrýldý.

Acý gerçek bölgede sahibi olmayan araçtan çýktý

Bölgede polis ekipleri þahýslarýn kimliklerinin belirlenmesine yönelik çalýþma yaparken, olay yerine 100 metre uzaklýktaki 42 plakalý araç dikkat çekti. Savcýnýn talimatýyla aracý inceleyen ekipler, Konya'dan geldikleri deðerlendirilen cd denizde cesedi bulunan Özgür G. (43) ile yoðun bakýmda tedavisi süren Celal A'nýn (47) kimlik kartlarý, kýyafetleri ve telefonlarýna ulaþtý. Ýki arkadaþýn yüzmek için denize girdiði ancak dalgalar nedeniyle olayýn yaþandýðý deðerlendirilirken, yaþananlarý sahildeki vatandaþlar merakla izledi.

Olayla ilgili soruþturma sürüyor.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KIR ÇÝÇEKLERÝ TÜRKÝYE ÞAMPÝYONASINDAN BAÞARIYLA DÖNDÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.