sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DEKÝ TRAFÝK KAZALARI YÜREKLERÝ AÐZA GETÝRDÝ

  •  19 Temmuz 2022 Salý 15:39

Mersin’de, þehir merkezinde çeþitli noktalarda meydana gelen trafik kazalarý Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarý tarafýndan görüntülendi.

Mersin'de, þehir merkezinde çeþitli noktalarda meydana gelen trafik kazalarý Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarý tarafýndan görüntülendi. Özellikle ýþýk ihlali yapan araçlarýn kaza anlarý, yürekleri aðza getirdi.

Aþýrý hýz, dikkatsizlik, alkollü araç kullanma, ýþýk ihlali gibi nedenlerden dolayý tüm Türkiye'de olduðu gibi Mersin'de de yýl boyunca birçok kaza meydana geliyor. Ýstatistiklere göre 2021 yýlýnda Mersin'de 5 bin 752 kaza meydana gelirken, bunlarýn 4 bin 632'si maddi hasarlý olarak kayýtlara geçti. Geçtiðimiz yýl kentte meydana gelen kazalarda 40 kiþi hayatýný kaybederken, 7 bin 829 kiþi aðýr veya hafif þekilde yaralandý.

Bu kazalarýn bazýlarý ise KGYS kameralarýna yansýdý. Aþýrý hýz, dikkatsizlik ve kural ihlallerinin neden olduðu kazalarda ölüm ve yaralanmayla sonuçlanan birçok olay yaþandý. Kentteki birçok noktada görüntü kaydeden KGYS kameralarýna yansýyan görüntülerde daha çok sürücü hatalarý ön plana çýktý. Özellikle ýþýk ihlali yapan sürücülerin yol açtýðý kazalar ise yürekleri aðza getirdi. Görüntülere yansýyan kazalarýn büyük bölümü yaralanma ya da maddi hasarla sonuçlandý.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.