sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÖZEL GEREKSÝNÝMLÝ BÝREYLER SÝNEMA ÝZLEMENÝN MUTLULUÐUNU YAÞADI

  •  1 Temmuz 2022 Cuma 11:04

Mersin Büyükþehir Belediyesinin Engelsiz Yaþam Parký ve Mola Evi’nden faydalanan özel gereksinimli bireyler sinema etkinliðinde bir araya geldi.

Mersin Büyükþehir Belediyesinin Engelsiz Yaþam Parký ve Mola Evi'nden faydalanan özel gereksinimli bireyler sinema etkinliðinde bir araya geldi.

Palm City AVM'nin sinema salonunda gerçekleþen etkinliðe katýlýmcýlarýn bir kýsmý Engelsiz Yaþam Parký'ndan gelirken, bir kýsmý ise Tarsus Mola Evi'nden geldi. Aileleri ile vakit bulamayan ya da farklý nedenlerden dolayý hiç sinema salonuna gelememiþ olan özel gereksinimli bireyler bir ilki yine Büyükþehir Belediyesi ile yaþadý. Ýlk defa sinema salonunda film izlemenin keyfini yaþayan katýlýmcýlarýn heyecaný da yüzlerine yansýdý. Saðlýk Ýþleri Dairesi Baþkanlýðý'na baðlý Engelliler Þube Müdürlüðü'nde görevli Betül Demir, özel bireylere, annelerine ve ailelerine yönelik verilen hizmetleri anlattý. Aylýk program hazýrladýklarýný belirten Demir, “Bu etkinliklerimizi her ay düzenli þekilde bireylerden gelen talepler doðrultusunda güncelliyoruz. Onlarýn sürekli, etkin ve daha kaliteli zaman geçirmelerini saðlamak adýna çalýþmalar yürütüyoruz. Dönem dönem de onlarýn farklý ortamlarda bulunmalarýný saðlamak adýna deðiþik etkinlikler düzenleyip, farklý yerlere de götürüyoruz. Bugün onlarý bu etkinlikler çerçevesinde film izlemeye getirdik. Ýlk defa sinema ortamýna gelen bireylerimiz, çocuklarýmýz var. Onlar mutlu olunca bizler de mutlu oluyoruz” dedi.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN’DE AVRUPA TRÝATLON GENÇ KADINLAR VE GENÇ ERKEKLER KUPASI YAPILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.