sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ANNE OSKAY: "KIZIMIN KANI YERDE KALMADI"

  •  30 Haziran 2022 Perþembe 10:12

Mersin’de eski niþanlýsý tarafýndan sokak ortasýnda tabancayla defalarca vurularak öldürülen 24 yaþýndaki Raziye Oskay’ýn katil zanlýsýna indirimsiz aðýrlaþtýrýlmýþ müebbet hapis cezasý verilmesi, aileyi bir nebze olsa da sevindirdi.

Mersin'de eski niþanlýsý tarafýndan sokak ortasýnda tabancayla defalarca vurularak öldürülen 24 yaþýndaki Raziye Oskay'ýn katil zanlýsýna indirimsiz aðýrlaþtýrýlmýþ müebbet hapis cezasý verilmesi, aileyi bir nebze olsa da sevindirdi. Anne Fatma Ýsmet Oskay, "Adalet yerini buldu. Kýzýmýn kaný yerde kalmadý. Kýzým geri gelmeyecek ama o cani hak ettiði cezayý aldý" dedi.

Mersin'in merkez Toroslar ilçesi Okan Merzeci Mahallesi'nde 10 Ocak 2022 tarihinde meydana gelen olayda, sabah erken saatte iþe gitmek için evden çýkan Raziye Oskay'ýn yolunu kesen eski niþanlýsý Barýþ Can U., çýkan tartýþma sonrasý Raziye'yi birçok kez ateþ ederek aðýr yaralamýþ, genç kýz kaldýrýldýðý hastanede hayatýný kaybetmiþti. Olayýn ardýndan kaçan zanlý ise polisin operasyonuyla yakalanýp, gözaltýna alýnmýþ, yapýlan iþlemlerinin ardýndan çýkarýldýðý mahkemece tutuklanmýþtý.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.