sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

YÜRÜYEN DEFÝLE ÝLGÝ ÇEKTÝ

  •  28 Haziran 2022 Salý 09:35

Mersin’de 10. Uluslararasý Soli Güneþ Festivali, bir ilke sahne oldu. Türkiye’nin en ünlü mankenleri, Yýldýrým Mayruk ve Barbaros Þansal’ýn koleksiyonunda yer alan kýyafetleri týr kasasýnda Adnan Menderes Bulvarý boyunca yürüyen defile ile sergiledi.

Mezitli Belediyesi çalýþanlarýnca özel olarak hazýrlanan ve aðaç dallarýyla süslenen týr, Babil kavþaðýndan Adnan Menderes Bulvarý boyunca belli noktalarda konaklayarak mankenlerin sunumlarýný yapmasýný saðladý. Hilton Kavþaðýna kadar devam eden yürüyen defile vatandaþlarýn yoðun ilgisini gördü.

Güzel havanýn tadýný çýkarmak amacýyla sahillere akýn eden Mersinlilerin þaþkýn ve ilgi dolu bakýþlarý arasýnda ünlü mankenler özel kýyafetleri ile poz vererek Mersinlileri Soli Güneþ Festivaline davet etti.

Araçlarýyla trafikte seyredenlerin ve yürüyüþ yapanlarýn bir anda mankenleri karþýlarýnda görmeleri ilginç görüntülerin de yaþanmasýna yol açtý. Ýlk þaþkýnlýðý atmalarýnýn ardýndan el sallayan, fotoðraf çeken vatandaþlar sevgi gösterisinde bulundu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE ARANAN ÞAHISLARA ÞAFAK OPERASYONU: 78 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.