sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

SOLÝ GÜNEÞ FESTÝVALÝ SONA ERDÝ

  •  28 Haziran 2022 Salý 09:30

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi tarafýnda bu yýl 10’uncusu gerçekleþtirilen Soli Güneþ Festivali, yapýlan defile ile sona erdi.

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi tarafýnda bu yýl 10'uncusu gerçekleþtirilen Soli Güneþ Festivali, yapýlan defile ile sona erdi.

Festivalin son gününde Yýldýrým Mayruk Güneþ Defilesi moda severler ile buluþtu.3 gün boyunca on binlerce Mersinlinin akýn ettiði Soli Arenada ünlü moda tasarýmcýsý Barbaros Þansal hazýrladýðý programla, Yýldýrým Mayruk'un elbise tasarýmlarýný sergiledi. Kurtuluþ Savaþý sonrasý Mustafa Kemal Atatürk'ün çaðdaþ Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmak için kat ettiði yolun anlatýldýðý gecenin koreografisi ve elbise tasarýmlarý büyük beðeni kazandý. Sahne, ýþýk þovlarý ve Barbaros Þansal'ýn sunumuyla renklenen gecede mankenler izleyicilerin alkýþlarý arasýnda Ulusal Kurtuluþ Savaþýnýn süreci, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluþunu dönem dönem anlatan kýyafetlerini taþýdý. Büyük beðeni kazanan defilenin finalinde Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan, eþi Sembol Tarhan ile sahneye çýkarak ünlü modacýlar Mayruk, Þansal ve mankenlerle birlikte izleyicileri selamladý.

Mezitlilileri çaðdaþ Türk halkýnýn Kurutuluþ mücadelesini ve Türkiye Cumhuriyetinden izleri barýndýran bir defile ile buluþturmak istediklerini söyleyen Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan, “10. Uluslararasý Soli Güneþ Festivalimizin finalini muhteþem bir defile ile yapmýþ olmanýn mutluluðunu yaþýyoruz. Yýldýrým Mayruk'un hazýrlamýþ olduðu kýyafetleri, Barbaros Þansal'ýn þiirsel anlatýmýyla mankenlerimiz baþarýyla sergilediler. Mezitli her zaman güzelliklerin yaþandýðý bir kent olmayý sürdürmektedir. Emeði geçen herkese teþekkür ederim” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.