sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GENÇLER, TARSUS GENÇ FEST’TE DOYASIYA EÐLENDÝ

  •  27 Haziran 2022 Pazartesi 12:31

Büyükþehir Belediyesi tarafýndan Tarsus Kültür Parkta gerçekleþtirilen ‘Tarsus Genç Fest’te gençler doyasýya eðlenme fýrsatý buldu.

Etkinliklerine havalarýn ýsýnmasý, okullarýn tatile girmesi ve sýnav dönemlerinin sona ermesiyle birlikte hýz veren Mersin Büyükþehir Belediyesi, gençlerin doyasýya eðlenmeleri için festivaller gerçekleþtiriyor. Büyükþehir Belediyesi ile Tarsus'a Deðer Katanlar Kurulu (TADEKA) iþbirliðiyle ‘Tarsus Genç Fest' konser ve eðlence programý düzenlendi. Kültür Parkýn doðal ortamýnda kurulan sahne etrafýnda yüzlerce genç toplanýrken, farklý yaþ gruplarýndan birçok vatandaþ da enerjisi yüksek sahne performanslarýný ilgiyle izlediler.

Gençler, hareketli sahne performanslarý ile coþtular

DJ þov, dans þov ve konserlerin ardý ardýna yer aldýðý ve saatlerce süren festivalde holi parti sýrasýnda atýlan boyalarla ortam daha da renklendi. Kozmoz grubu, Kahir ve Gazi ikilisi, Mati-Emrati-Ozi üçlüsünün hip hop sahne performansý ile coþan gençler, dans þov, DJ Ramazan ve Dodo'nun muhteþem performanslarýnýn ardýndan finalde ise MEG'in seslendirdiði þarkýlarla unutamayacaklarý bir gece yaþadýlar.

“Sizlerin bu coþkusu olduðu sürece, Baþkanýmýz Vahap Seçer'in hizmetleri devam edecek”

Sýnýrsýz eðlenceye sahne olan programda Mersin Büyükþehir Belediyesi Ýmar A.Þ. Genel Müdürü ve Meclis Üyesi Ali Uyan, gençlere hitap ederek, “Sizlerdeki bu enerji, bu heyecan, bu coþku olduðu müddetçe Mersin Büyükþehir Belediye Baþkanýmýz Vahap Seçer'in hizmetleri de bugün olduðu gibi, yarýnlarda da artarak devam edecek. Bundan emin olun” dedi.

“Bu tür etkinlikler bizi sosyalleþtiriyor”

Bu tip organizasyonlar sayesinde arkadaþlarýyla daha fazla sosyalleþme imkaný bulduklarýný söyleyen Gül Þendur, “Çok mutluyum, çok güzel bir ortam. Çok güzel bir organizasyon olmuþ. Vahap Baþkana bu organizasyondan dolayý teþekkür ediyoruz. Sayesinde sürekli Tarsus'ta böyle etkinlikler görüyoruz. Çok mutluyuz bu durumdan. Arkadaþlarýmýzla daha fazla sosyalleþme, daha fazla bir þeyler paylaþabilme ortamlarý saðlýyor” diye konuþtu.

 

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE DEPO YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
FENERBAHÇE ÜST ÜSTE ÝKÝNCÝ KEZ AVRUPA’NIN EN BÜYÜÐÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.