sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TARSUS ÝDMAN YURDU’NDA YENÝ BAÞKAN HAKAN YILDIRIM

  •  22 Haziran 2022 Çarþamba 15:24

Lig Beyaz Grup’ta yer alan Tarsus Ýdman Yurdu’nda yeni baþkan Hakan Yýldýrým oldu.

Tarsus Belediyesi Nikah Salonu'nda yapýlan kongrede seçimlere tek liste ile gidildi. Kongrede ilk konuþmayý yapan eski baþkan Ali Ýlk, küme düþmeye ramak kala takýmý alýp play-off'a çýkardýklarýný söyledi.Tarsus Ýdman Yurdu'nun kapýsýna kilit vurulmasýn diye gövdelerini taþýn altýna koyduklarýný ifade eden Ýlk, Tarsus Ýdman Yurdu'na emeði geçen herkese teþekkür etti.

Belediye Baþkaný Haluk Bozdoðan ise yaptýðý konuþmada, Tarsus Ýdman Yurdu'nun 100. yýlýnda þampiyon olacaklarýna inandýklarýný söyledi. Bozdoðan, “Geçen sezon kümede kalma mücadelesi veren takýmýmýzý ayaða kaldýrarak play-off oynatma baþarýsý gösteren ve bu uðurda taraflý tarafsýz her sporseverin gönlünü kazanan Baþkanýmýz Ali Ýlk ve yönetimine teþekkürlerimi sunuyorum. Güzide kulübümüzün yeni Baþkaný Hakan Yýldýrým ve yönetim kuruluna baþarýlar diliyorum. Dün olduðu gibi, yarýn da takýmýmýzýn yanýndayýz. El ele kol kola 100. yýl þampiyonluðuna doðru yürüyoruz” dedi. Tarsus Ýdman Yurdu'nda Hakan Yýldýrým baþkanlýðýndaki yeni yönetim þu isimlerden oluþtu:

"Duran Çalýþýr, Veyis Avcý, Suat Yaþar, Bektaþ Aslan, Osman Polat, Sýtký Dev, Aydýn Polat, Hakan Canan Can, Ziya Kenger, Hüseyin Kaplan, Yusuf Uðurelli, Harun Talaþ, Þamil Uðurlu ve Tolunay Duman."

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DE EV YANGINI: 1 YARALI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
ÖZCAN KIZILTAN ÝLE YOLLAR AYRILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.