sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GÖNÜLDEN SESLER KOROSU ÝKÝNCÝ KONSERÝNÝ VERDÝ

  •  22 Haziran 2022 Çarþamba 15:10

Mersin Büyükþehir Belediyesi Yeniþehir emekli evi üyelerinden oluþan 70 kiþilik ‘Gönülden Sesler Korosu’ ikinci konserini verdi.

Emekli evi, sunduðu kültürel ve sanatsal faaliyetler, geziler ve farklý programlarla emeklilerin ve yaþ almýþlarýn boþ vakitlerini kaliteli etkinliklerle deðerlendirdiði ikinci bir ev oldu. 25 Ekim 2021'de kurulan ve Büyükþehir Belediyesi Konservatuvarý Türk sanat müziði sanatçýsý Zeynep Özel'in þeflik yaptýðý, saz ekibinin de çalýþmalara eþlik ettiði koro ilk konserini 17 Þubat'ta vermiþti. Ýkinci konser için uzunca bir süredir çalýþan emekli evi üyeleri, ikinci konserde de sergiledikleri sahne performansý ile vatandaþlardan tam not aldý. Konser bitiminde seyircilerden büyük alkýþ alan Gönülden Sesler Korosu, ‘bir daha' ‘bir daha' tezahüratlarý üzerine kapanýþ parçasýný 2 kez seslendirdi.

Konser öncesi deðerlendirme yapan emekli evi korosu üyelerinden Ýskender Gürakan, “Güzel bir konser olacaðýný umuyorum. Bu ikinci konserimiz olacak. Arkadaþlarýma baþarýlar diliyorum. Çok keyifli bir süreç yaþadýk. Sazendelerimiz güzel çalýyorlar ve donanýmlý hepsi. Ekip arkadaþlarýmýz, korodaki diðer arkadaþlarýmýz fevkalade. Sahne heyecaný oluyor. Güzel bir sunum yapacaðýz. Güzel bir atmosferde güzel dinleyicilerimizle, güzel keyifli bir akþam olacaðýna inanýyorum” dedi. Ýsmail Korulu da “Bize bu imkaný saðladýðý için gerçekten Büyükþehir Belediyemize sonsuz teþekkür ediyoruz. Daha ne isteyebiliriz ki? Çok güzel, çok mutluyuz. Hiç beklemediðimiz bir güzellikle karþýlaþtýk. Bunu öyle laf olsun diye deðil, içimden gelerek söylüyorum. Hiç ummazdýk bu yaþta böyle bir þeyle karþýlaþacaðýmýzý” diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE ARANAN ÞAHISLARA ÞAFAK OPERASYONU: 78 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.