sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR’DA YÜZME KURSLARININ ÝLK DÖNEMÝ BAÞLADI

  •  21 Haziran 2022 Salý 16:50

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, alanýnda uzman yüzme antrenörleri eþliðinde Çukurova Mahallesinde bulunan Toroslar Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzunda verilen temel yüzme eðitimleri, 7-18 yaþ grubuna yönelik 3 dönem boyunca, 3’er hafta gerçekleþtirilecek. Kurslar; salý, çarþamba, perþembe ve cuma günleri olmak üzere haftada 4 gün verilecek.

Yaklaþýk bin öðrencinin kayýt yaptýrdýðý kurslara geçen yýllarda olduðu gibi bu yýl da yoðun ilgi var. Yüzme kursuna katýlan kursiyerlerin, Olimpik Yüzme Havuzuna ulaþýmý da Toroslar Belediyesinin servisleriyle yapýlýyor. Çocuklar ve gençler, ikamet ettikleri mahallede belirlenen noktalardan servislerle alýnarak kursa götürülüyor.

Ýkinci ve üçüncü dönem kurs kayýtlarý devam ediyor

Bugün baþlayan yüzme kursunun birinci etabý, 8 Temmuz'da sona erecek. Ýkinci dönem kurslar 19 Temmuz-6 Aðustos, 3'üncü dönem kurslar ise 9-26 Aðustos tarihleri arasýnda yapýlacak. Yüzme kursuna katýlmak isteyenler, 27 Haziran Pazartesi gününden itibaren, belediye ana hizmet binasý ile Yunus Emre Kültür Merkezindeki veznelere yatýrdýklarý 60 TL kayýt ücreti dekontu, kimlik fotokopisi ve bir adet fotoðrafla birlikte Olimpik Yüzme Havuzunda kayýtlarýný yaptýrabilecek.

Þehit ve gazilerin birinci derece yakýnlarý, kurslardan ücretsiz faydalanacak. Toroslar Belediyesi personelinin birinci derece yakýnlarýna da yüzde 50 indirim uygulanacak.

“Toroslar'da yüzme bilmeyen kalmayacak”

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, kurslara gösterilen yoðun ilginin sevindirici olduðunu söyledi. Yýlmaz, “Yüzme eðitimleri ile milli yüzücüler yetiþtirmeyi hedefliyoruz. Çocuklarýmýz, yýl boyunca çalýþtýlar ve yaz tatiline girdiler. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün; ‘Saðlam kafa saðlam vücutta bulunur' sözünden hareketle çocuklarýmýzýn, yaz tatilini en iyi þekilde deðerlendirmelerine yardýmcý olmak amacýyla bu kurslarýmýzý düzenliyoruz. Kurslarýmýzda, çocuklarýmýzý, gençlerimizi ailemizin bir ferdi olarak aðýrlýyoruz. Onlara spor kültürünü de kazandýrmayý amaçlýyoruz. Buradan bir çocuðumuzun bile bu sporu profesyonel bir þekilde yapmasýna vesile olabilirsek ne mutlu bize. Ýnanýyorum ki, bu çocuklarýmýzýn arasýndan birçok Türkiye, Avrupa ve dünya þampiyonu çýkacak” dedi.

Baþkan Yýlmaz, havuz ve çevresinde hijyenik þartlara büyük önem verdiklerinin altýný çizerek, çocuklarýný bilinçli bir þekilde spor aktivitelerine yönlendiren ailelere de teþekkür etti.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE ARANAN ÞAHISLARA ÞAFAK OPERASYONU: 78 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.