sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’ÝN TENÝSÇÝLERÝ KUPAYA DOYMUYOR

  •  13 Haziran 2022 Pazartesi 09:36

Mersin Büyükþehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesinin Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) bünyesinde 2 yýl önce kurulan Tenis Takýmýnda antrenmanlar son hýzla sürüyor.

25'i lisanslý olmak üzere yaklaþýk 30 sporcudan oluþan takým, katýldýklarý turnuvalardan kente her geçen gün yeni þampiyonluklar ve kupalarla dönüyor.

Tenis Takýmý, Macit Özcan Tesislerinde haftanýn her günü 17.00-19.00 saatleri arasýnda antrenmanlarýný gerçekleþtiriyor. Cumartesi ve pazar günleri altyapý takýmý tatil yaparken, pazartesi ise pro takýmý antrenmanlara mola veriyor. Salý, perþembe, cumartesi ve pazar günleri ise sporcular tenis antrenmanlarýnýn ardýndan salonda kondisyon çalýþýyor.

Büyükþehir Belediyesinde görevli tenis antrenörü Abidin Kuruaðaç, 30'a yakýn sporcuyla çalýþmalarý sürdürdüklerini belirterek, bunlarýn 25'inin Gençlik ve Spor Kulübünün lisanslý sporcusu olduðunu söyledi. Mini pro kategorisinde ise 10 sporcu olduðunu vurgulayan Kuruaðaç, “Þu anda burada mini pro takýmý antrenman yapýyor, 8 kiþilik bir grubumuz var. 2 de sporcu kýz öðrencimiz var, onlar da Kýr Çiçekleri'nden gelen kýzlarýmýz” dedi.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KIR ÇÝÇEKLERÝ TÜRKÝYE ÞAMPÝYONASINDAN BAÞARIYLA DÖNDÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.