sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝNDEN MEZARLIKTA RÝNG ARACI HÝZMETÝ

  •  3 Mayýs 2022 Salý 13:18

Mersin Büyükþehir Belediyesi Mezarlýklar Dairesi Baþkanlýðý, Ramazan Bayramý’nda kabir ziyaretlerini gerçekleþtiren vatandaþlara ring aracý hizmeti saðladý.

Mersin Büyükþehir Belediyesi Mezarlýklar Dairesi Baþkanlýðý, Ramazan Bayramý'nda kabir ziyaretlerini gerçekleþtiren vatandaþlara ring aracý hizmeti saðladý.

Büyükþehir Belediyesi Ulaþým Dairesi, mezarlýklara gidecek vatandaþlar için ücretsiz servis imkaný sundu. Makine ikmalden kalkan otobüsler, kent merkezindeki birçok güzergahtan geçerek vatandaþlarý Güneykent ve Akbelen mezarlýklarýna ulaþtýrdý. Mezarlýklar dairesi ise bayram öncesi temizliði yapýlan mezarlýklarda kabir ziyaretlerini gerçekleþtiren vatandaþlarý su, þeker ve çiçek ikramýyla karþýladý. Mezarlýk içi ulaþýmda ise vatandaþlara ring aracý saðladý. Ring aracýný kullanan görevliler vatandaþlara ziyaret edecekleri kabirleri bulma sürecinde de yardýmcý oldu.

Mezarlýkta yakýnlarýnýn kabrine gelen Ahmet Pendir, mezarlýklarda sunulan hizmetlerden memnun kaldýklarýný belirterek, "Belediyemizden Allah razý olsun. Biz belediye baþkanýmýzdan memnunuz. Allah bu hayrý yapanlara bin katýný versin, yar ve yardýmcýsý olsun. Çok güzel karþýlandýk" dedi.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
BÝR DRÝFT ATTI, 50 BÝN TL CEZA YEDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.