sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

NOKTA OKÇULUK’TAN BÜYÜK BAÞARI

  •  4 Nisan 2022 Pazartesi 13:24

Nokta Okçuluk Mersin Spor Kulübü’nün sporcularý, 29 Mart-1 Nisan tarihleri arasýnda yapýlan ’Okullararasý Ýl Yarýþmalarýnda 15 madalya alarak büyük baþarýya imza attý.

2014 ve 2017 yýllarý arasýnda bir dünya þampiyonluðu, 2 Avrupa þampiyonluðu ve sayýsýz Türkiye ve il þampiyonluklarý bulunan Nokta Okçuluk Mersin, yeni hedeflerle geleceðe emin adýmlarla ilerliyor. 29 Mart - 1 Nisan tarihleri arasýnda yapýlan 'Okullararasý Ýl Yarýþmalarýnda, 8-9-10 Yaþ Minik Kýzlar Klasik Yay kategorisinde Nur Eker minikler il birincisi olarak Nokta Okçuluk Mersin'in gururu oldu. Ayný kategoride Umay Özbay ise üçüncülük elde etti. Küçük Erkekler Klasik Yay kategorisinde Uraz Morgül 4'üncü, Yýldýz Erkekler Kategorisinde Kaðan Þimþeker 3'üncü, Makaralý Yay Yýldýz Erkekler Kategorisinde Arda Dikme 1'inci, Berzan Yeter 2'inci oldu. Klasik Yay Genç Erkekler Kategorisinde Eyüp Özinal 2'inci, Berkin Özdal 3'üncü, Klasik Yay Genç Bayanlar Kategorisinde Yaren Nazlýcan Çelikkýran 2'inci olarak kürsüye çýktý. Makaralý Yay Yýldýz Bayanlar Kategorisinde Deniz Yavuz 2'inci, Ayþe Ecem Nurdan 3'üncü, Makaralý Yay Genç Erkekler Kategorisinde Eymen Berkay Yapýcý 2'inci, Makaralý Yay Genç Kýzlar Kategorisinde Ýkbal Ahi 2'inci, Ýrem Deniz Küçükoðlu 3'üncü, Ece Su Madanoðlu 3'üncü olarak büyük gurur yaþattýlar.

“Saðlýk için spor, saðlýk için okçuluk sloganýyla herkesi okçuluða davet ediyoruz”

Nokta Okçuluk Mersin Spor Kulübü Baþkaný Aytekin Ataþ, asýl baþarýnýn alýnan madalyalar olmadýðýný, eðitim hayatý ile spor hayatýný bir arada yürütmenin mümkün olduðunu söyledi. Sporun hayata dair vazgeçilmez bir unsur olmasý gerektiðini ifade eden Ataþ, “Kýsýtlý zamanlarýna raðmen eðitim ile spor hayatýný sürdüren tüm sporcularýmýzý tebrik ediyorum. Tüm gençlerimizi ‘saðlýk için spor, saðlýk için okçuluk' sloganýmýzla spor yapmaya davet ediyoruz” dedi.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.