sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MÝLLÝ GÜREÞÇÝ KEREM KAMAL’DAN ALTIN MADALYA

  •  4 Nisan 2022 Pazartesi 11:11

Avrupa Güreþ Þampiyonasý grekoromen stil 60 kiloda Kerem Kamal, altýn madalya kazandý. Avrupa Güreþ Þampiyonasý’nda 60 kiloda altýn madalya kazanan milli güreþçi Kerem Kamal, Dünya Güreþ Þampiyonasý’nda altýn madalya kazanma sözü verdi.

Macaristan'da düzenlenen Avrupa Güreþ Þampiyonasý'nda milli güreþçi Kerem Kamal, grekoromen stil 60 kiloda altýn madalya kazandý. Kamal, 60 kilo finalinde Bulgar Edmond Armen Nazaryan ile karþýlaþtý. Rakibini 5-0 maðlup eden Kerem Kamal, büyüklerde ilk kez Avrupa þampiyonu oldu. Kerem, mücadele sonrasýnda Türk bayraðýyla minderde þampiyonluk turu attý.

Müsabakanýn ardýndan basýn mensuplarýna açýklamalarda bulunan Kamal, "Ben son 4 senedir büyükler Avrupa'da madalya alýyordum. Ýlk sene üçüncü, 2. ve 3. senelerde ikinci oldum. Bu sene þampiyonluk oldu. Büyükler ilk altýn madalyam. Bu baþlangýç olur. Elimden geldiðimce bütün gücümü antrenmanda ve dýþarýda örnek sporcu olarak yaþamak istiyorum. Çok þükür burada altýn almayý baþardým. Dünya Þampiyonasý, 2024 Paris Olimpiyatlarý var. 2020'de Tokyo'ya katýlmýþtým. Tribünün önemini anlýyorum. Umarým yeni federasyonumuz ve hocalarýmýzla yeni bir sayfa olur. Benim burada olmamý saðlayan Süleyman Güngör hocamýn ellerinden öpüyorum. Ben de buradan söz veriyorum. Dünya þampiyonu olabilmek için elimden geleni yapacaðým ve madalyayý ülkeme kazandýracaðým" dedi.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.