sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR KARFEST GERÝ DÖNÜYOR

  •  20 Ocak 2022 Perþembe 10:49

2020 yýlýnda büyük bir ilgiyle gerçekleþen, pandemi nedeniyle ara verilen Toroslar Kar Festivali’nin ikincisi, 29-30 Ocak 2022 tarihinde Arslanköy’de yapýlacak.

2020 yýlýnda büyük bir ilgiyle gerçekleþen, pandemi nedeniyle ara verilen Toroslar Kar Festivali'nin ikincisi, 29-30 Ocak 2022 tarihinde Arslanköy'de yapýlacak.

Toroslar'ýn 1453 rakýmlý Arslanköy Yaylasý'nda kar festivali düzenleyerek, Mersin'in yaný sýra Çukurova bölgesinde bir ilki gerçekleþtiren Toroslar Belediyesi, festivalin ikincisine hazýrlanýyor. Kýþ turizminin ve sporlarýnýn Toroslar'da da yapýlacaðýnýn en güzel örneði olan festival, 29 Ocak Cumartesi ve 30 Ocak Pazar günü yine Arslanköy Yaylasýnda gerçekleþecek. Ýlkinde yaklaþýk 20 bin kiþinin katýldýðý festival, ikinci yýlýnda da büyük coþkuya sahne olacak.

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, Toroslar'ýn kýþ turizmi konusunda önemli bir potansiyele sahip olduðunu belirterek, kar festivalini geleneksel hale getirmenin mutluluðunu yaþadýklarýný söyledi. Festivalin, çocuk, genç, yaþlý herkes tarafýndan büyük ilgi gördüðünü vurgulayan Yýlmaz, "Toroslarýmýzýn zirvesinde kar festivali düzenleyerek, Mersin'in yaný sýra Çukurova bölgesinde bir ilki yaþattýk. Arslanköy Yaylamýzda hemþehrilerimizle buluþturduðumuz ve il dýþýndan da birçok misafiri aðýrladýðýmýz festival ile kentimizde kýþ turizmi ve sporlarý konusunda bir çýðýr açtýk. Pandemi dolayýsýyla ara verdiðimiz festivalimizin ikincisini gerçekleþtirecek olmanýn mutluluðu içerisindeyiz. Kar Festivalimizi inþallah 29 Ocak Cumartesi ve 30 Ocak Pazar günü yine hemþehrilerimizle buluþturacaðýz" diye konuþtu.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.