sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ BELEDÝYESÝ, BU YIL 7 BÝN ÖÐRENCÝYE EÐÝTÝM DESTEÐÝ VERECEK

  •  14 Ocak 2022 Cuma 09:15

Akdeniz Belediyesinin geçen yýl hayata geçirdiði ‘Akdeniz Belediyesi Eðitim Akademisi Programý’, bu yýl yaklaþýk 7 bin öðrencinin katýlýmýyla devam edecek.

Akdeniz Belediyesinin geçen yýl hayata geçirdiði ‘Akdeniz Belediyesi Eðitim Akademisi Programý', bu yýl yaklaþýk 7 bin öðrencinin katýlýmýyla devam edecek. Ücretsiz sunulan eðitim programý kapsamýnda ortaokul ve lise öðrencileri, lise ve üniversite sýnavlarýna ücretsiz hazýrlanabilecek.

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Müdürlüðünce geçen yýl baþlatýlan ve bu yýlda da devam edecek olan ‘Akdeniz Belediyesi Eðitim Akademisi'nin tanýtým toplantýsý düzenlendi. Toplantýya, Akdeniz Kaymakamý Muhittin Pamuk, Akdeniz Belediye Baþkaný Muhammet Mustafa Gültak, meclis üyeleri, birim ve okul müdürleri, eðitimciler ve veliler katýldý.

“Gelecek nesli hazýrlamazsak bir geleceðimiz de olmaz”

Tanýtým videosunun izlenmesinin ardýndan konuþan Baþkan Gültak, projeyi geçen sene baþlattýklarýný belirterek, Akdeniz'de yaþayan vatandaþlarýn, diðer merkez ilçelere göre ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda dezavantajlý olduðunun altýný çizdi. Akdenizli öðrencilere saðlanan eðitim programýnýn içeriðindeki zenginliðe dikkat çeken Gültak, “Gelecek neslimizi geleceðe hazýrlamazsak bir geleceðimiz de olmaz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediði gibi muasýr medeniyetler seviyesine çýkmak istiyorsak geleceðe emin adýmlarla ilerleyen gençler, güçlü nesiller yetiþtirmeliyiz” diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.