sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ARACINI KURTARMAK ÝSTERKEN AKINTIYA KAPILAN SÜRÜCÜ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

  •  12 Ocak 2022 Çarþamba 10:19

Mersin’de dere yataðýna saplanan otomobilini, itfaiye ekiplerinin yardýmýyla kurtarmaya çalýþýrken akýntýya kapýlan sürücü ölümden döndü.

Mersin'de dere yataðýna saplanan otomobilini, itfaiye ekiplerinin yardýmýyla kurtarmaya çalýþýrken akýntýya kapýlan sürücü ölümden döndü. Yürekleri aðýza getiren o anlar cep telefonu kamerasýyla saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesi Karacailyas Mahallesi'nde bulunan Deliçay nehrini geçerken aracýyla birlikte dere yataðýnda mahsur kalan sürücü, itfaiye ve polis ekiplerinden yardým istedi. Ýhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri suya saplanan aracý kurtarmak için çalýþma baþlattý. Bu sýrada ekiplere yardýmcý olmak için aracýn ön tarafýndan bulunan sürücü, suya düþtü. Sudan çýkmaya çabalayan adam daha sonra akýntýyla birlikte su borularýnýn içerisine sürüklendi. Suyun basýncý ile borularda sýkýþarak boðulma tehlikesi atlatan talihsiz adam, bir süre sürüklendikten sonra sýð bölgede karaya çýkarak kurtuldu. Aracýn ise itfaiye ekiplerince çekilerek kurtarýldýðý öðrenildi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.