sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÞÝFA KAYNAÐI KIÞ ÝÇECEÐÝ BELEDÝYEDEN

  •  9 Ocak 2022 Pazar 10:48

Mersin Büyükþehir Belediyesi, “Büyükþehir’den Kaynar Herkese Yarar” sloganýyla haftanýn 6 günü 6 farklý noktada vatandaþlara kaynar ikram ediyor. Yeni baþlayan hizmet, soðuk kýþ günlerinde vatandaþlarýn içini ýsýtýyor.

Mersin Büyükþehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi yeni bir hizmet baþlattý. Soðuk kýþ günlerinde “Büyükþehir’den Kaynar Herkese Yarar” sloganýyla baþlayan hizmet kapsamýnda haftanýn 6 günü 6 farklý noktada vatandaþlara kaynar ikram ediliyor.

Büyükþehir Belediyesi’nin 2019 yýlýnda kentin dezavantajlý ve iþlek noktalarýnda baþlattýðý “1 Ekmek 1 Çorba” hizmeti kýþ aylarýnda devam ederken; 2022 yýlýnda ise kýþ aylarýnda sürecek yeni bir hizmet daha hayata geçirildi. Kaynar ikramý dezavantajlý mahallelerin yaný sýra Yeniþehir, Mezitli, Tarsus, Akdeniz ve Toroslar ilçelerinin iþlek noktalarýnda sunularak, her kesimden vatandaþýn içini ýsýtýyor.

KENTÝN ÝÞLEK NOKTALARINDA HERKESE ULAÞIYOR

Haftanýn 6 günü 15.30-17.00 saatleri arasýnda sunulan hizmet; Pazartesi günü Tarsus’ta PTT yanýnda, Salý günü Mezitli’de bankalar önünde, Çarþamba günü Toroslar’da Kuvayi Milliye Caddesi’nde, Perþembe günü Akdeniz’de Yoðurt Pazarý’nda, Cuma günü Yeniþehir’de Alanya Sokaðý’nda, Cumartesi günü ise Tarsus’ta Kültür Park önünde devam ediyor

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN ORMANLARINDA FÝDAN SAYIM PROGRAMI BAÞLADI
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.