sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TARSUS’TA 11 NOKTADA MAHALLE MUTFAÐI

  •  7 Ocak 2022 Cuma 12:43

Mersin Büyükþehir Belediyesi’nin toplam 30 noktada 3,5 TL’ye 3 çeþit yemek sunulan Mahalle Mutfaklarý Projesi, Tarsus’ta da 11 noktada verdiði hizmetle vatandaþlarýn sofralarýna bereket oluyor.

Mersin Büyükþehir Belediyesi'nin toplam 30 noktada 3,5 TL'ye 3 çeþit yemek sunulan Mahalle Mutfaklarý Projesi, Tarsus'ta da 11 noktada verdiði hizmetle vatandaþlarýn sofralarýna bereket oluyor.

Mersin Büyükþehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi tarafýndan 2020 yýlý Mart ayýnda baþlatýlan Mahalle Mutfaklarý Projesiyle, dezavantajlý mahalleler baþta olmak üzere, önemli noktalarda ve devlet üniversitelerinin bulunduðu alanlarda 3,5 TL'ye 3 çeþit yemek daðýtýmý yapýlýyor. Tarsus'ta da 11 noktada yemekler yurttaþlara ulaþtýrýlýyor. Tarsus'un dezavantajlý yerleþim yerleri arasýnda yer alan Barbaros Mahallesi'nde, vatandaþlardan gelen talep üzerine Büyükþehir Belediyesi mobil mutfak týrý da hizmet verdi. Mahallenin ana arteri konumundaki yol üzerinde konuþlanan týrdan hem Barbaros Mahallesi sakinleri hem de yakýn çevresinde bulunan diðer yerleþim yerlerindeki vatandaþlar faydalandý.

Tarsus'ta Mithatpaþa, Girne, Çaðlayan ve Fahrettinpaþa mahallelerinde sabit noktalarda, Barbaros, Eski Ömerli, Yeþilyurt, Þahin, Öðretmenevi önü ve Kýrklarsýrtý mahallelerinde ise mobil araçlarla lezzetli yemekler, hem hafta içi hem de hafta sonu vatandaþlara sunuluyor. Tarsus Üniversitesi önünde bulunan sabit nokta da hafta içi yemek daðýtýmý gerçekleþtiriliyor.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.