sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÖÐRENCÝLER 87 KURUM VE OKUL ÝÇÝN KÜTÜPHANE MALZEMESÝ ÜRETTÝ

  •  4 Ocak 2022 Salý 09:16

Mersin’in Erdemli ilçesinde mesleki ve teknik lisesi öðrencileri 87 kurum ve okul için kütüphane oluþturacak masadan raflara kadar her türlü eþyayý üretti.

Mersin'in Erdemli ilçesinde mesleki ve teknik lisesi öðrencileri 87 kurum ve okul için kütüphane oluþturacak masadan raflara kadar her türlü eþyayý üretti. Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Yusuf Açýkyörük, bu hafta üretilen dolaplarla birlikte bölgelerinde kütüphane sorunu kalmayacaðýný belirterek, ilçe sakinlerinden okuduklarý kitaplarý hediye ederek öðrencilerle buluþturmalarýný istedi.

Ertuðrul Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Milli Eðitim Bakanlýðý tarafýndan hazýrlanan "Kütüphanesiz okul kalmasýn" projesi kapsamýnda çalýþma yapýldý. Öðretmen ve öðrencilerin yoðun mesaisi ile okulda 87 kurum için raf, yonca ile yönetici masalarý üretildi. Üretilen malzemelerle 87 kurumdan 62'sine baðýmsýz alanlarda, 25'ine ise koridorlarda kütüphane oluþturulmaya baþlandý. Bir hafta içinde tüm kurumlarda kütüphanelerin tamamlanmasýnýn hedeflendiði kaydedildi. Öte yandan, Erdemli Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan da ilçede kütüphanelerin kitaplarla doldurulmasý için kampanya baþlatýlacaðý belirtilerek herkesin baðýþta bulunmasý istendi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.