sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’DE FAHÝÞ FÝYAT DENETÝMÝ

  •  25 Aralýk 2021 Cumartesi 11:03

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesince, fahiþ fiyat artýþýnýn önüne geçmek amacýyla ilçe genelindeki bakkal, toptancý ve marketlere yönelik denetimler gerçekleþtirildiði bildirildi.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesince, fahiþ fiyat artýþýnýn önüne geçmek amacýyla ilçe genelindeki bakkal, toptancý ve marketlere yönelik denetimler gerçekleþtirildiði bildirildi.

Zabýta Müdürlüðü ekiplerince, ürünlerin fahiþ fiyattan satýlmasýnýn önüne geçebilmek ve vatandaþlarýn maðduriyet yaþamalarýný önlemek amacýyla gerçekleþtirdiði denetimlerde, hijyen baþta olmak üzere ürünlerin son kullanma tarihleri ile fiyat listeleri kontrol ediliyor.

Temel gýda ürünleri ile temizlik maddelerinin fiyatlarýný inceleyen ekipler, denetimlerde ürünün etiket fiyatý ile kasa fiyatý arasýnda fark olup olmadýðýna bakmak amacýyla bazý ürünleri kasaya götürerek fiyat karþýlaþtýrmasý da yapýyor.

Ekipler, denetimlerde aykýrýlýk tespit etmesi üzerine tutanak tutarak elde edilen verilerle birlikte gereði yapýlmak üzere Mersin Ticaret Ýl Müdürlüðüne gönderiyor.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
VALÝ PEHLÝVAN:" KAZALARIN YÜZDE 95’Ý ÝNSAN KAYNAKLI HATALARDAN OLUYOR"
ÜREME ÖNCESÝ CARETTALARIN YUVA YAPTIÐI SAHÝLÝ ÖÐRENCÝLER TEMÝZLEDÝ
MÝLLÝ BOCCE SPORCUSU, ÞAMPÝYONA ÖNCESÝ HEYECANINI BAÞKAN YILDIZ ÝLE PAYLAÞTI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.