sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TAKÝ BAKAR TFF GRASSROOTS C ANTRENÖR EÐÝTÝM PROGRAMI SONA ERDÝ

  •  25 Aralýk 2021 Cumartesi 10:55

Akdeniz Belediyesinin katký verdiði Taki Bakar TFF Grassroots C Antrenör Eðitim Programý, 30 kursiyerin katýlýmý ile sona erdi.

Akdeniz Belediye Baþkaný Muhammet Mustafa Gültak, "Sportif yatýrýmlar açýsýndan fakir bir ilçeydik. Bugün eðitim programlarýnýn tesislerimizde yapýlmasý mutluluk vericidir" dedi.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinin katkýlarý ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneði (TÜFAD) Mersin Þubesinin iþbirliðinde 15-24 Aralýk tarihleri arasýnda Seyfi Ali Türkoðlu-Þafak Erdur Futbol Sahasýnda gerçekleþtirilen Taki Bakar TFF Grassroots C Antrenör Eðitim Programý, 30 kursiyerin katýlýmý ile tamamlandý.

“Spora ve sporcularýmýza katký sunmaya devam edeceðiz”

Konuyla ilgili deðerlendirmede bulunan Akdeniz Belediye Baþkaný Gültak, "Spor tesisleri açýsýndan oldukça fakir bir ilçeydik. Akdeniz'de 30 milyon TL'yi aþan sportif yatýrýmlarla önemli iþlere imza attýk. Artýk yavaþ yavaþ spor camiasýna her anlamda rahatlýk sunan tesislere sahip olduðumuzu söyleyebilirim. Ayrýca, göreve geldiðimiz günden bu yana baþta amatör sporlar olmak üzere birçok spor branþýna katký sunduk. Bu desteklerimizin de devam edeceðinin bilinmesini isterim. Öte yandan bugün sona eren Taki Bakar TFF Grassroots C Antrenör Eðitim Programýna katýlan, emek veren herkese de teþekkür ediyoruz. Önümüzdeki dönemlerde ihtiyaç duyulduðu noktada spora ve sporcularýmýza elimizden geldiðince katký sunmaya devam edeceðiz" ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.