sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

THY EUROLEAGUE: ANADOLU EFES: 93 - BARCELONA: 95

  •  4 Aralýk 2021 Cumartesi 08:33

THY Euroleague’in 13. haftasýnda Anadolu Efes Sinan Erdem Spor Salonu’nda karþýlaþtýðý Ýspanyol ekibi Barcelona’ya uzatmalarda 95-93’lük skorla maðlup oldu.

Anadolu Efes, THY Euroleague'in 13. haftasýnda evinde Ýspanyol ekibi Barcelona ile karþý karþýya geldi. Uzatmalara giden mücadeleden 95-93'lük skorla maðlup ayrýlan lacivert-beyazlýlar ligdeki 7. yenilgisini aldý. Üst üste 5. galibiyetini elde eden Barça ise 11. galibiyetini elde etti. Efes Euroleague'in 14. haftasýnda Almanya deplasmanýnda Bayern Münih ile mücadele edecek.

Karþýlaþmanýn en skoreri 26 sayý ile oynayan Anadolu Efes'in Sýrp basketbolcusu Vasilije Micic oldu. Barcelona'da ise Sertaç Þanlý 24 sayý ile takýmýnýn en skoreri oldu.

Anadolu Efes Baþantrenörü Ergin Ataman, uzatma bölümünde Barcelona'ya verilen faul sonrasý kararlara itiraz etti. Hakemlerden iki teknik faul alan Ataman 2 dakika 45 saniye kala oyundan ihraç edildi.
Öte yandan Barcelona maçýna yoðun ilgi gösteren lacivert-beyazlý taraftarlar, Sinan Erdem Spor Salonu'nu tamamen doldurdu. Müsabakayý yaklaþýk 16 bin taraftar salondan izledi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE DEPO YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
FENERBAHÇE ÜST ÜSTE ÝKÝNCÝ KEZ AVRUPA’NIN EN BÜYÜÐÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.