sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN BÜYÜKÞEHÝR BELEDÝYESÝ KORÝST ALACAK

  •  1 Aralýk 2021 Çarþamba 09:29

Mersin Büyükþehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesi, Türk Halk Müziði ve Türk Sanat Müziði Topluluklarýna korist alacak.

Ücretsiz kültür-sanat kurslarýnda yeni dönemi de baþlatan Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesi, her iki alana da alýmlarý sýnavla yapacak. Korist alýmý ve kültür-sanat kurslarýna baþvuru için son tarih 10 Aralýk 2021 olarak belirlendi.

Mersin Büyükþehir Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesi, gerçekleþtirdiði alýmlarla kültür-sanat kadrosunu büyütmeye, verdiði ücretsiz kurslarla da yeni yetenekleri keþfetmeye devam ediyor. Bu kapsamda bünyesinde bulunan Türk Halk ve Sanat Müziði Topluluklarýna korist alýmý yapacak olan Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesi, ücretsiz kültür-sanat kurslarýnda yeni dönemi de baþlatýyor.

Korist alýmý için son baþvuru 10 Aralýk

Son dönemde gerçekleþtirdiði sanatçý alýmlarýyla kültür-sanat kadrosunu her geçen gün daha da güçlendiren Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesi, Türk Halk ve Türk Sanat Müziði Topluluklarýna yeni sesler arýyor. Korist alýmýna çýkan Kültür ve Sosyal Ýþler Dairesi, yeni seslerle müzik alanýný güçlendirmeyi amaçlýyor. Baþvurularýn baþladýðý korist alýmý için son baþvuru 10 Aralýk 2021 olarak belirlendi. Baþvurunun ardýndan yapýlan deðerlendirmeler sonrasý 11-12 Aralýk'ta yapýlacak ‘performans deðerlendirme kulak sýnavý' ile yeni sesler Büyükþehir Belediyesi bünyesinde yerini alacak.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.