sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ANNENÝN DÝKKATÝ... DUMANI GÖRDÜ, YANAN ARAÇTAN OÐLUNU KURTARDI

  •  11 Kasým 2021 Perþembe 14:48

Mersin’de araçta uyuyan oðlunu ön tarafta bekleyen anne, parlamayý görünce hýzla hareket ederek, yanmaya baþlayan araçtan çocuðunu kurtardý, ardýndan koþarak eþine haber verdi. O anlar ise güvenlik kamerasýna saniye saniye yansýdý.

Olay, geçtiðimiz Pazar günü Mersin'in Erdemli ilçesine baðlý Kýzkalesi Mahallesi'nde meydana geldi. Alýnan bilgiye göre, güvenlik kamerasý kurulumu yapan Elçin (35) ve Ergin Yüceoðlu (35) çifti, 2,5 yaþýndaki çocuklarý Eymen ile birlikte iþ için Kýzkalesi Mahallesi'nde bir villaya gitti. Burada baba çalýþma yaparken araçta uyuya kalan Eymen'in uyanmasý için anne Elçin onu ön tarafta beklemeye baþladý. Henüz tam olarak tespit edilemeyen nedenden dolayý 01 C 0349 plakalý hafif ticari araçtan dumanlar çýkmaya baþladý. Yangýn çýkarken parlamayý gören anne hýzla araca giderek önce oðlunu kurtardý yanýnda bekleyen ev sakinlerine birine verdi, ardýndan da kocasýna koþtu. Bu sýrada araç ise tamamen alevlere teslim oldu. Araç sahipleri ve itfaiyenin müdahalesi ile yangýn söndürüldü. O anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasýna yansýdý.

Olayý anlatan anne Elçin Yüceoðlu, "Pazar günü Mersin Kýzkalesi'nde kamera ve alarm montajý için bir villaya gitmiþtik. Eþim ve arkadaþý bodrum katta montaj yapýyorlardý. Oðlum aracýn içerisinde uyuyordu ben de aracýn yakýnýnda uyanmasýný bekliyordum. Sonra villa sahibi ile orada konuþurken, arabaya baktýðýmda parlama gördüm. Arabaya yöneldim ateþi görünce hýzlandým zaten, kapýyý açmamla birlikte alevler olduðu gibi dýþarý çýktý. Hemen oðlumu kurtardým, villa sahibine teslim ettim ki eþime haber vereyim yardým etsin bize diye. Büyük bir yer matkapla çalýþtýðý için duymasý zor oldu. 1 dakika sonra matkap durduðunda ancak beni duyabildi. Geldiklerinde her þey için çok geçti ama çok þükür oðlumuzu kurtarabildik. O þu an sað çok þükür, hiçbir þeyi yok" dedi.

O aný anlatmanýn mümkün olmadýðýna deðinen anne, "Yaþandý bazý þeyler insan aklýnda olan bazý þeyleri de düþünemiyormuþ. Alarmdaki keyped de 3 ila 6 bastýðýnýzda olduðumuz konuma itfaiye desteði alabiliyoruz, diðer araçta yangýn tüpü vardý o an aklýmýza gelmedi. Eþim aracý söndürdükten sonra on düþünebildik. O an aslýnda tek düþünebildiðim oðlum. Ciddi derecede korku ve endiþe var, camlar da bir yandan patlýyor. Ne olacaðýný bilmiyorsunuz. Kötü bir durum Allah kimseye yaþatmasýn" ifadelerini kullandý.

Aracýn yanýnda oðlunun uyanmasýný beklediðine dikkat çeken anne, o yüzden sürekli aracý takip ettiðini kaydetti.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KIR ÇÝÇEKLERÝ TÜRKÝYE ÞAMPÝYONASINDAN BAÞARIYLA DÖNDÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.