sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

EVLENECEK ÝHTÝYAÇ SAHÝPLERÝNE TUVALET VE GELÝNLÝK DESTEÐÝ

  •  4 Kasým 2021 Perþembe 17:05

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, mutlu bir yaþam hayali kuran ihtiyaç sahiplerine yönelik olarak tuvalet ve gelinlik desteði saðlýyor.

Baþta pandemi süreci olmak üzere her alanda büyük dayanýþma örneðinin sergilendiði Mezitli'de, hayýrseverler tarafýndan baðýþlanan gelinlik ve niþanlýklar, gerekli temizlik ve bakým iþleminden geçirilerek, ihtiyaç duyan vatandaþlara verilmeye baþlandý. Belediye hizmet binasýnda bulunan Dayanýþma Evinde sergilenen gelinlikleri almak için Halkla Ýliþkiler Müdürlüðüne baþvurulabiliyor.


Mezitli'de yaþayan vatandaþlarýn eþi az görülür bir dayanýþma örneði sergilediðine dikkat çeken Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan, “Bir hayýrseverimiz tarafýndan ihtiyaç sahibi vatandaþlara ulaþtýrýlmak üzere belediyemize baðýþlanan gelinlikleri birlikte yeni bir yaþam hayali kuran gençlerimize ulaþtýrmak istiyoruz. Ekonomik sýkýntýnýn en yoðun hissedildiði günümüzde gençlerimizin evlilik hayallerine katký sunmak amacýyla temizlik ve bakým iþleminden geçirdiðimiz gelinliklerimizi Dayanýþma Evimizde sergilemeye baþladýk. Gençlerimiz, Belediyemizin giriþinde bulunan Halkla Ýliþkiler Müdürlüðü görevlilerine baþvuru yaparak talepte bulunabilecekler. Büyük bir duyarlýlýk göstererek Mezitli'de yaþayan insanlar hayýrseverdir olgusunu bir kez daha ispatlayan vatandaþlarýmýza teþekkür ediyor, evlenen tüm çiftlerimize, mutlu ve saðlýklý bir yaþam diliyorum” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.