sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MEZÝTLÝ BELEDÝYE MECLÝSÝ KÜLTÜR MERKEZÝNDE TOPLANDI

  •  2 Kasým 2021 Salý 17:09

Mezitli Belediyesinin ilçeye kazandýrdýðý Kültür Merkezi, meclis toplantýsýna ev sahipliði yaptý.

Mezitli Belediyesi Meclis Toplantýsý, meclis üyelerine tanýtýlmasý amacýyla Kültür Merkezinde yapýldý.

Mezitli Belediye Meclisi Kasým Ayý Olaðan Toplantýsý, geçen ay tamamlanarak hizmete açýlan Kültür Merkezinde gerçekleþtirildi. Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan'ýn baþkanlýk yaptýðý, gündeme alýnan konular ve komisyonlardan gelen raporlarýn görüþüldüðü toplantý kapsamýnda, meclis üyeleri Kültür Merkezini ilk kez gezdi.

Toplantýda, Mezitli Belediyesi memur ve sözleþmeli personele iliþkin sözleþmelerin yapýlmasý için Baþkan Tarhan'a yetki verilmesi, sermayesinin tamamý Mezitli Belediyesine ait Mutlu Mezitli Ltd. . sermaye artýrýmý ile ilgili teklif, Merkez Cami Lojmaný olarak Mezitli Müftülüðüne 10 yýl süreyle yapýlan tahsisin iptali ve Mezitli Cemevi inþaatýnda kullanýlmak üzere Alevi Kültür Derneðine maddi yardým yapýlmasý ile ilgili teklif görüþüldü.

Tüm kararlarýn oy birliði ile alýndýðý meclis toplantýsý sonrasý konuþan Baþkan Tarhan, yeni açýlan Mezitli Belediyesi Kültür Merkezini meclis üyelerine tanýtmak amacýyla farklý bir mekanda buluþtuklarýný söyledi. Mezitli'nin, Kültür Merkezi ile birlikte kültür ve sanat kenti kavramýnýn pekiþtiðini ifade eden Tarhan, “Mezitli'de insanlarýmýzýn yaþadýðý yerde mutlu olmasý adýna önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Daha önce gösteri ve tiyatro salonu olmayan kentimizde önce son derece modern bir amfi tiyatro açarak çok sayýda etkinliðin Mezitli'ye taþýnmasýný saðlamýþtýk. Þimdi de CHP Genel Baþkanýmýz Kemal Kýlýçdaroðlu'nun açýlýþýný yaptýðý Kültür Merkezimizle de daha büyük organizasyonlarý kentimize taþýyabileceðiz. Geçtiðimiz günlerde konser veren deðerli sanatçý Fazýl Say, yine ‘Adým Adým Cumhuriyet' defilesini gerçekleþtirdiðimiz Yýldýrým Mayruk ve Barbaros Þansal, Kültür Merkezimizle ilgili övgü dolu sözler sarf ederek farklý organizasyonlarý Mezitli'de yapabileceklerini söylediler. Özellikle alanlarýnda en üst sýralarda yer alan bu deðerli isimlerin salonun akustiði ve ambiyansý ile ilgili son derece onur verici ifadeler kullandýlar. Bu hepimizi çok mutlu etti. Mekanýmýzda sayýsýz etkinliklere ev sahipliði yapmayý planlýyoruz. Mezitli'ye ve Mersin'e hayýrlý olsun” dedi.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.