sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN GÜLTAK’TAN MÝLLÝ SPORCU MÝRAY ULAÞ’A DESTEK SÖZÜ

  •  21 Ekim 2021 Perþembe 08:49

Akdeniz Belediye Baþkaný Muhammet Mustafa Gültak, Mersinli Paralimpik Milli Sporcu Miray Ulaþ’ýn, Ýtalya’da düzenlenen Para Yelken Dünya Þampiyonasýndan bronz madalya ile dönmesinden büyük gurur duyduklarýný belirterek, “Paris 2024 Paralimpik Oyunlarýnda da Miray kýzýmýzdan þampiyonluk bekliyor ve sonuna kadar kendisini destekliyoruz" dedi.

Akdeniz Belediye Baþkaný Muhammet Mustafa Gültak, Mersinli Paralimpik Milli Sporcu Miray Ulaþ'ýn, Ýtalya'da düzenlenen Para Yelken Dünya Þampiyonasýndan bronz madalya ile dönmesinden büyük gurur duyduklarýný belirterek, “Paris 2024 Paralimpik Oyunlarýnda da Miray kýzýmýzdan þampiyonluk bekliyor ve sonuna kadar kendisini destekliyoruz" dedi.

Ýtalya'nýn Palermo kentinde düzenlenen Para Yelken Dünya Þampiyonasýnda üçüncülük elde eden Milli Sporcu Miray Ulaþ, paralimpik seviyede Türkiye'nin hem kadýnlar sýnýfýnda hem de genel klasmanda ilk madalyasýný aldý ve ayaðýnýn tozuyla Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak'ý ziyaret etti. Ziyarete, Mersin Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Yönetimi ile Hemsball Mersin Ýl Temsilcisi Füsun Topkara da katýldý.

"Bunlar muazzam baþarýlardýr"

Ziyaretleri için Miray Ulaþ ile Mersin Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Yönetimine teþekkür eden Baþkan Gültak, "Miray kýzýmýz Ýtalya'daki dünya þampiyonasýndan 3. olarak döndü. Burada paralimpik seviyede Türkiye'nin hem kadýnlar sýnýfýnda hem de genel klasmanda ilk madalyasýný almasý sebebiyle de göðsümüzü bir kez daha kabartmýþtýr. Kendisi yakýn tarihte Paratriatlon Dünya Þampiyonasýnda da 4'üncü olmuþtu. Bunlar muazzam baþarýlardýr" diye konuþtu.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN’DE AVRUPA TRÝATLON GENÇ KADINLAR VE GENÇ ERKEKLER KUPASI YAPILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.