sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KAYMAKAM BAYRAKLI’YA ’FAHRÝ HEMÞEHRÝLÝK BERATI’ VERÝLDÝ

  •  21 Ekim 2021 Perþembe 08:46

Gülnar Belediye Meclisinde oy birliði ile alýnan kararla Ýlçe Kaymakamý Yunus Emre Bayraklý’ya ’fahri hemþehrilik beratý’ verildi.

Gülnar Belediye Meclisinde oy birliði ile alýnan kararla Ýlçe Kaymakamý Yunus Emre Bayraklý'ya 'fahri hemþehrilik beratý' verildi.

Gülnar'da göreve baþladýðý günden bugüne, ilçe yararýna ýþýk tutacak projelerin hayata geçirilmesinde ve hizmetlerinden dolayý, Ýlçe Kaymakamý Yunus Emre Bayraklý'ya, Belediye Meclisinin 2021 Yýlý Ekim Ayý Meclis Toplantýsýnda, oy birliðiyle 'Mersin ili Gülnar ilçesi fahri hemþehrilik beratý' verilmesine karar verildi.

Bu kapsamda 'muhtarlar günü' kutlama programýnda, 'fahri hemþehrilik beratý', Kaymakam Bayraklý'ya Gülnar Belediye Baþkaný Alpaslan Ünüvar ve protokol üyeleri tarafýndan takdim edildi. Baþkan Ünüvar, programda yaptýðý konuþmada, "Ýlçemize atandýðý günden bu güne kadar özverili çalýþan, ilçemiz yararýna ýþýk tutacak projelerin hayata geçirilmesinde, ilçemizde yetiþtirilen ürünlerin ve ilçemiz sýnýrlarý içerisinde bulunan turizme yönelik yerlerin, ürünlerin tanýtýmýna, sosyal ve kültürel çalýþmalara büyük katkýlar saðlayan, yaptýðý hizmetlerden dolayý ve ilçe halkýmýzýn da sevgisini kazanan Kaymakamýmýz Yunus Emre Bayraklý'nýn fahri hemþehrimiz olmasý için belediye meclisimizde karar aldýk. Kendisine ilçemiz için yaptýðý çalýþmalar ve belediyemizle ortak yürüttüðümüz projelerde gösterdiði özveri ve uyum için bir kez daha teþekkür ediyorum" dedi.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.