sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

SEÇER: “34,4 KÝLOMETRELÝK RAYLI SÝSTEMLERÝ MERSÝN HALKINA KAZANDIRMAK SÖZÜMÜZ OLSUN”

  •  21 Ekim 2021 Perþembe 08:41

Muhtarlarla bir araya gelen Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, muhtarlarla her zaman yakýn iliþki içinde olduklarýný ve her sorunu rahatlýkla kendisine iletebildiklerini söyledi.

Buluþmada, metro projesine de deðinen Seçer, “Toplamda 3 etapta 34.4 kilometrelik raylý sistemleri Mersin halkýna kazandýrmak sözümüz olsun” dedi.

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Seçer, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayýsýyla dün gerçekleþtirilen ikinci bölge toplantýsýnýn ardýndan bugün de Mersin merkezde muhtarlarla bir araya geldi. Mersin merkez ilçeler ile Tarsus ve Çamlýyayla muhtarlarýnýn katýlýmýyla bir otelde gerçekleþtirilen etkinliðe; Baþkan Seçer'in yaný sýra CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, ilçe belediye baþkanlarý ve temsilcileri, meclis üyeleri ve dernek temsilcileri katýldý.

“Büyükþehir Belediyesi, çok hizmetler yapmýþ ve yapmaya devam ediyor”

Baþkan Seçer, toplantýya her siyasi partiden ve her kesimden temsilcilerin katýldýðýný vurgulayarak, “Hepimiz biriz, beraberiz, hepimiz Türkiye'yiz diyoruz ya, iþte buradayýz” dedi.

Muhtarlarýn tümünün kendisine rahatlýkla ulaþabildiðini dile getiren Seçer, “Bugün bir arada olduðumuz muhtarlar grubu, Mersin'in yaklaþýk olarak yüzde 75-80 aralýðýnda bir nüfusunu temsil ediyor. Ekonominin de kalbi. Mersin merkez, Tarsus ve Çamlýyayla. Göreve geleli 2,5 yýl oldu ve Mart 2020'de pandemi patlak verdi. Bütün bu olumsuzluklara raðmen Mersin Büyükþehir Belediyesi bütün imkansýzlýklarý, elindeki kýt kaynaklarý, en maksimum, en iyi þekilde deðerlendirerek, çok hizmetler yapmýþ ve yapmaya devam ediyor” diye konuþtu.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.