sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

HAYVAN SEVERLER PATÝ FEST’TE EÐLENCELÝ ANLAR YAÞADI

  •  11 Ekim 2021 Pazartesi 09:36

Mersin Büyükþehir Belediyesi tarafýndan ikincisi düzenlenen Pati Fest’e hayvan seveler yoðun ilgi gösterirken, gün boyunca renkli görüntüler ortaya çýktý.

Mersin Büyükþehir Belediyesi tarafýndan ikincisi düzenlenen Pati Fest'e hayvan seveler yoðun ilgi gösterirken, gün boyunca renkli görüntüler ortaya çýktý.

Ýlki 2019 yýlýnda gerçekleþtirilen Pati Fest'in ikincisi Adnan Menderes Bulvarý'ndaki Fenerbahçe Meydaný'nda düzenlendi. Mersin Büyükþehir Belediyesi tarafýndan geçekleþtirilen etkinliðe güzel havayý ve pazar tatilini fýrsat bilen Mersinliler adeta akýn etti. Yoðun katýlýmýn olduðu festivalde özellikle çocuklar 'Nisan' isimli maymun ve yavru midilliye yoðun ilgi gösterdi. Çocuklarýn hayvanlarý sevmenin yaný sýra yüz boyama ve dans etkinlikleri gibi birçok etkinlikte doyasýya eðlendiði gözlendi.

Öte yandan Mersin Büyükþehir Belediye Ýtfaiye Daire Baþkanlýðý K-9 Arama Kurtarma Timi Ýz Takip Personeli Murat Kurtalan ve köpeði 'Ares', yaptýklarý minik gösteri ile vatandaþlarýn beðenisini topladý.

“Böyle etkinliklerin devam etmesini isterim”

Pati Fest'e hayvanlarý sevmek için geldiðini belirten Sýla Nur Þahin, etkinlikteki kalabalýðý çok beðendiðini belirtti. Böyle etkinliklerin hayvanlara yardým açýsýndan çok önemli olduðunun altýný çizen Þahin, “Hayvanlarý çok seviyorum, onun için geldim. Burada bir sürü köpek sevdim. Hayvanlara yardým da bulunmak için satýlan çok fazla eþya var, hepsi çok güzeller. Güzel bir pazar günü onun dýþýnda çok güzel bir kalabalýk var. Eðlenceli etkinlikler oluyor burada, böyle etkinliklerin devam etmesini isterim. Hayvanlara daha çok yardým etmek için böyle etkinliklerin olmasýný destekliyorum” diye konuþarak etkinlikten duyduðu mutluluðu dile getirdi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE DEPO YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
FENERBAHÇE ÜST ÜSTE ÝKÝNCÝ KEZ AVRUPA’NIN EN BÜYÜÐÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.